Először szólalt meg Caramel lánya betegségéről

Caramel nyilatkozott életük legnehezebb időszakáról

2018/05/31

Caramel és családja drámája áprilisban kezdődött, mikor megtudták, hogy kislányuk Szofi leukémiás. Azóta most nyilatkozott először a gyermekük betegségéről.

Caramel ritkán beszél a magánéletéről, mostánaban pedig érthető okokból még kevesebbet szeretne szerepelni a nyilvánosság előtt. Csak a legszűkebb körben tudják, hogy van most kislánya Szofi. Most azonban ACNews.hu-val tett kivételt és nyilatkozott gyermeke betegségéről.

“Nagyon sokan írnak nekem a Facebookon, hogy legalább egy mondatot mondjak. Nem tudok és nem is akarok belekezdeni, mert soha nem lenne vége. Rengeteg támogatást kapok a barátaimtól és a rajongóktól is, akik arról biztosítanak, hogy imádkoznak értünk. Több ezren írtak nekünk. Ez erőt ad, mert ebből tudjuk, hogy gondolnak ránk.

Voltak pillanatok, amikor csak ezek tartották bennünk a lelket– mondta az énekes.

caramel

Akármennyire is nehéz Caramel helyzete, a hatalmas lelki teher mellett dolgoznia is kell, igyekszik felelős férfiként és családapaként viselkedni.

“Az a dolgom, hogy eltartsam a családomat. Muszáj a munkára koncentrálnom, helyt kell állnom. Szerencsére a zenét továbbra is szeretem, és szívesen adok az embereknek a dalaimon keresztül. Hál’ Istennek van lelkierőm arra, hogy felálljak a színpadra”– magyarázta Caramel.

“Mindenkinek megvannak a saját gondjai, a saját belső harcai, esetleg konfliktusai akár a családján belül. A koncerteken próbálok a közönségre koncentrálni, a saját problémámat pedig igyekszem a színpadra lépés előtt lent hagyni. Természetesen elfelejteni nem lehet, hiszen az eszembe jut”– mesélte az előadóművész, aki egyébként úgy érzi, ezúttal az újságíróknak is köszönettel tartozik.

“Életemben először vagyok igazán hálás a médiának, mert nagyon korrektül kezelik a helyzetet. Ha akarnék se tudnék mondani konkrétumokat a kislányomról, mert ez egy nagyon hosszú folyamat. Egyik napról a másikra nem lehet komolyabb eredményekről beszélni. Egyszer majd elmondhatjuk, hogy már látjuk a végét.– nyilatkozta Caramel, és tudatta, hogy a munkájáról sem feledkezik meg.

“Az én helyzetemben nincs is más választásom, mint minél több időt együtt tölteni a családommal. Persze az idei nagyobb koncertjeimre is készülnöm kell. Az egyik legnagyobb Budapesten lesz júniusban, de a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is fellépek augusztus 20-án. A buli érdekessége lesz, hogy a szünetet pont a tűzijátékra időzítjük, így az égi látványossággal gyakorlatilag megszakítjuk a műsort. A fellépéseket nagyon várom, és úgy érzem, képes vagyok felállni ebben a szomorú helyzetben is”– fejezte be az énekes.

forrás1,forrás2

Hozzászólások