Elrabolták a Bora Borán ragadt kisfiút?

Mégis folytatódik a rémálom...

2015/06/25

Hiába örült a Bora Borán rekedt Nyíri-Kovács Patrícia a bíróság döntésének, miszerint kisfiával végre elköltözhetnek a szigetről, édesapja elrabolta Noah-t.

Évek óta húzódik Patrícia ügye: ahogy azt korábban megírtuk, a magyar lány évekkel ezelőtt kötött házasságot egy koreai származású, francia állampolgárságú férfival, ám  miután megszületett kisfiuk, a férfi feleségét és a kis Noah-t is Bora Borán tartotta, elvette útleveleiket, Patríciát bántalmazta is. A magyar lány évek óta küzd azért, hogy kisfiával eljöhessen a rémálom szigetéről.

Néhány napja jó híreket közölt Nyíri-Kovács Patrícia: a polinéz hatóság, ami évek óta szemet hunyt az ügy felett, végre kedvező döntést hozott, és Patríciának ítélte Noah felügyeleti jogát, sőt azt is engedélyezte, hogy anya és fia elhagyják Bora Borát, és Tahitire költözzenek. Csakhogy ehhez az apának is volt néhány szava!

„A gyerek nincs az anyjánál: a bíróság neki ítélte a felügyeletét, csakhogy az apja elvitte a szigetről. Kivette az iskolából és közölte Patríciával, hogy majd megkapja a gyereket, de egyelőre fellebbezés van az ügyben” – mesélte dr. Nyíri Iván, Patrícia édesapja, aki korábban éhségsztrájkkal hívta fel a figyelmet lánya borzasztó helyzetére.

Az apának magyar idő szerint ma délután kellene visszaadnia Noah-t az édesanyjának, ám ő már levélben megírta, hogy nem adja vissza a gyereket, és már el is hagyták Bora Borát.

Édesapja elárulta: Patrícia a rendőrséghez fordul, ám fogalma sincs egyiküknek sem, mit tesznek majd az ügyében.

Hozzászólások