Első együttlét – ezt tedd, hogy ne sülj fel!

Tippek és trükkök nőknek

2014/12/19

Minden kapcsolatban van egy első alkalom, amikor a férfi és a nő először bújnak ágyba egymással. Ilyenkor izgalommal várjuk az együttlétet, de persze azon is izgulunk, hogy minden jól sikerül-e.

Amikor eljön a pillanat, hogy végre  ágyba bújunk azzal a férfival, akivel már néhányszor randiztunk, nem mindig olyan könnyű…De miért is? Bár kívánjuk őt, alig várjuk, hogy karjaiban heverjünk, mégis, sok nőben – talán benned is – olyan gondolatok és képek kezdenek cikázni, hogy mi van, ha nem tetszem neki, mi van, ha nem is jó velem és mi van, ha ő nem tetszik, esetleg a méreteivel van probléma. Mert persze ez is előfordulhat…

iStock_000033189832_Small (1)

Mi az első teendő?

– először is próbálj megnyugodni és hidd el magadról, hogy szép és kívánatos vagy és a férfi valószínűleg azért szeretne veled lenni, mert téged akar és nem mást.

– nem árt az első együttlét előtt epilálnod, finom, illatos testápolóval bekenned magad – ez egyébként sem árt -, de most különösképpen ügyelj a részletekre.

– ha úgy érzed ő a nagy Ő, akkor érdemes beszerezni egy új fehérnemű garnitúrát, már csak az érzés miatt is, hogy ezt csakis neked tartogatod, ebben csakis őt varázsolod el.

Living the fairytale fantasy

– amikor elérkezett a nagy pillanat, add önmagad, légy szenvedélyes, ne feszülj, hidd el, sokkal jobb, ha természetesen viselkedsz, mintha megjátszanád magad és végig behúznád a hasad. Elhiheted, hogy nem a pocakod nagyságát vagy a narancsőrödet fogja figyelni.

A többi persze már csak azon múlik, hogy neked ő mennyire jön be, mennyire tetszett az ágyban, viszont ne feledd, ő is épp úgy izgulhat, mint te, ezért ha az első alkalommal nem teljesít annyira jól, ne gondold, hogy mindig ilyen.

Sőt, az is előfordulhat, hogy nincs azonnal erekciója vagy éppen nem tart hosszan, de ezek is azért lehetnek, mert zavarban van.

Hozzászólások