Elszúrt színdarab miatt érik a balhé az Éden Hotelben

Az új fiú nem szívbajos, máris kavar a háttérben

2015/04/21

Megérkezett az új fiú, Gábor az Éden Hotelbe, akit mindenki jól fogadott, sőt, megtalálta az első szövetségesét is. Aznap este a buli hevében elvonult Lokival, és arra kérte, játsszák el, hogy nem kedvelik egymást. A színdarab a többiek szerint viszont nem sikerült túl jól, ráadásul mindenki tudni akarja, pontosan kit akarnak ezzel megtéveszteni.

Egy fiú érkezett az Éden Hotelbe, Gábort a lányok fogadták a parton, és gyorsan kiderült, hogy védettsége van, így rögtön megindult a találgatás és a taktikázás, hogy kit kéne, és kit fog kiejteni. Ezt még ő maga sem tudja, de már az első este igyekezett megerősíteni a pozícióját a későbbiekre nézve.

Először titkos szövetséget kötött Lokival, akivel eljátszották, hogy nem kedvelik egymást. A színdarab azonban szinte mindenki számára átlátszó volt, mivel az alkohol hevében a szereplők kicsit túltolták a biciklit. És bár Loki azt mondta, hogy a Gyulát akarja megtéveszteni és kirakni az Éden Hotelből, ebben nem mindenki kisz neki.

Gábor ráadásul női fronton is igyekszik gyorsan bebetonozni magát, hiszen még aznap igyekezett levenni a lábáról Nórit, akinek tetszik is a fiú, aki ha már most egy megbízható párt tud szerezni, akkor a védettség után is biztosíthatja magát. Péter és Mariann közben tovább folytatják a sakkjátszmájukat, és most felcsillant a remény, hogy kirakják Patrikot.

Forrás: TV2 

Hozzászólások