Eltartották Tommyboyt?

- Majd a bíróság eldönti, hogy jogilag kinek van igaza -

2014/08/22

Eltartották Tommyboyt?

Korábbi információink szerint Tommyboy és felesége válása nem egészen úgy alakul, ahogy az köztudott. A Való Világ chippendale táncosától ugyanis felesége válik el, nem ő adta be a válókeresetet.

Anett a Blikknek adott nyilatkozatában elmondta, hogy kapcsolatuk már régóta egyre csak romlott és egy ideje gyakorlatilag már csak az anyagiakról szólt.

12_o_Tommyboy-2-AT_blikk_allo

A pár anyagi helyzetét nagyrészt Anett külföldi munkájának köszönhette, aki külföldön dolgozott és onnan küldte haza a pénzt, ami több tízezernyi Eurot jelent. Az összegek nagy része rejtélyesen eltűnt, a lakásban levő sok értéktárggyal együtt. Amikor erre rákérdezett, vita lett a dolog vége, majd a kapcsolat megromlott.

“Mit sem sejtve mentem ki külföldre dolgozni, és hagytam, hogy Tomi a lakásomban éljen, mert se pénze, se saját lakása nem volt. Az együtt töltött évek alatt nem dolgozott, mi több, a közös vállalkozásunkból sem vette ki a részét.

Nagyon sokat dolgoztam, rengeteg pénzt küldtem neki, hogy meg tudjon élni. A legnagyobb csalódás mégis az elmúlt hetekben ért, amikor hazaértem. Amióta a viszonyunk megromlott, nem élek a saját lakásomban, albérletben lakom, amikor hazajövök. Legutóbb el akartam hozni pár dolgot, azonban üres lakás fogadott. A zárat ugyan nem rongálták meg, s a jelek szerint az elkövető pontosan tudta, hogyan tüntesse el a biztonsági kamera felvételét. Eltűnt a laptopom az összes munkámmal, életemmel. Az ékszereimnek, de még a fűszereknek és a felmosóvödörnek is a hűlt helyét találtam” – mondta a Blikknek a táncosnő.

A volt villahős értetlenül áll az eset előtt.

“Egyelőre minden per és megbeszélés alatt van. Épp ezért nem is értem Anett részéről ezeket a próbálkozásokat. Kellemetlen, amit csinál, de a buta, gyerekes játékaiba továbbra sem megyek bele. Úgyhogy nem is szeretnék hozzáfűzni ehhez semmit. Majd a bíróság eldönti, hogy jogilag kinek van igaza” – mondta Tommyboy, aki tehát nem volt hajlandó belemenni a részletekbe, így arra sem rea­gált, hogy mit tud a lakásból eltűnt értékekről. (forrás: Blikk)

Hozzászólások