Eltűnt Bárdos András és Máté Kriszta

A műsorvezetőkről július eleje óta nincs hír

2014/08/06

A május végéig tartó Szombat esti láz című műsor kapcsán többször is nyilatkozott Bárdos András és Máté Kriszta, de egyikük sem említett hosszabb utazást vagy nyaralást, ami a nyári terveiket illeti. Az azonban biztos, hogy július eleje óta nem csak a képernyőről tűnt el a házaspár.

Elindultak a találgatások, hogy vajon hol lehet a páros, ezért az egyik bulvárlap megpróbálta kideríteni a rejtélyt. Máté Kriszta műsorát a nyári leállások miatt ismétlésekkel láthatjuk az RTL II képernyőjén, ezért az ő eltűnése a nyilvánosság elől, még nem adna okot az aggodalomra. Bárdos Andrást azonban július 3-ig láthattuk a HÍR24-ben és a Story4 híradójában, azóta azonban se híre, se hamva a műsorvezetőnek.

bardosi

Az a különös, hogy nemcsak a tévé képernyőiről hiányoznak, hanem ismerőseik köréből is. Sőt a lakókörnyezetükben is azon tanakodnak, hol vannak, és mi lehet velük…

A Blikk úgy értesült, hogy távozásuk oka nem egy hirtelen jött utazás vagy nyaralás, sokkal inkább arról van szó, hogy a Bárdos-Máté házaspár szó nélkül összecsomagolt, és Amerikába utazott. Még az is lehet, hogy ott szeretnék folytatni az életüket – valószínűleg közösen.

A páros egyik tagja sem válaszolt a lap telefonhívásaira, viszont Máté Kriszta egyik barátnője, Hadas Kriszta megerősítette az értesüléseket: „Valóban hosszabb ideje Amerikában vannak Krisztáék. Ennél többet azonban nem mondhatok. Az ő dolguk, hogy az utazásukkal kapcsolatban mit kívánnak megosztani a nyilvánossággal.”

Úgy tűnik, jó ideig nem térnek vissza Magyarországra, hiszen ellenkező esetben biztosan nem tartották volna titokban, mire is készülnek. Egyelőre nem lehet tudni, mi áll a váratlan döntésük hátterében, de az megnyugtató, hogy csak a tengerentúlra mentek, és nem a föld nyelte el őket.

bardosmate
képek forrása: bevezetem.hu, blikk.hu

Hozzászólások