Elviselhetetlen fájdalmakkal küzd Dundika

A kismama nehezen viseli a terhességet

2015/11/25

Borzasztóan megviseli Dundikát a második terhessége: ha azt hitte, hogy tapasztalt kismamaként könnyű lesz a gyermekvárás, akkor hatalmasat tévedett!

Áprilisra várja Majka és Dundika a második babáját, és bár a szülők csodaként élik meg, hogy hosszú próbálkozás után egy újabb fiúval bővül a család, a boldog anyuka nagyon megszenvedi a terhességet.

„Nem tagadom, Mariánnal is rosszul voltam, de most, hogy a kisöccse növekszik a hasamban, sokkal jobban émelygek, és szinte állandóan elviselhetetlen a fejfájásom. A legjobban mégis attól szenvedek, hogy rettentően rosszul alszom, hiszen már se így, se úgy nem jó. Legötbbször magzati pózba húzom össze magam, ezt viszont az ízületeim bánják” – mesélte Dundika a Storynak.

󾆛🏼+󾆩🏻󾬏

Szerző: Dundika2015. november 2.

Ezzel azonban nincs vége a kismama megpróbáltatásainak, ugyanis mindemellett hatalmas étvágya van, és bár eddig nem is értette, hogy hízhat egy nő terhessége alatt 30 kilót, már nem csodálkozik.

„Most már maximálisan megértem, hogyan lehetséges ez. Nekem is voltak olyan heteim, amikor kizárólag szénhidrátot tudtam enni, mert semmi más nem csillapította az émelygésem. Rettenetesen rosszul voltam, mégis folyamatosan azt éreztem, hogy ennem kell valamit. Mariánnal egyáltalán nem voltam kívánós, most hihetetlenül rákattantam a savanyúságra” – mesélte Dundika. Szerencsére a nehéz időszakban is van segítsége. – Peti nagyon rendes, mindenben maximálisan számíthatok rá, és a kisfiunk is tündéri. Annyira megható, mikor lelkesen felajánlja, hogy segít nekem. Nem is árulom el neki, hogy néha csak hátráltat. Az összes gond, nehézség ellenére azt mondom, hogy a várandósság a legcsodálatosabb dolog a világon – tette hozzá Dundika mosolyogva.

Hozzászólások