Elvonóra került a világsztár

Milliókat költ a rehabilitációra

2015/06/15

Kemény önpusztításba kezdett George Michael, aminek meg is lett az eredménye: hónapok óta egy svájci elvonón tölti a napjait. A sztárnak a drogokkal és az alkohollal is meggyűlt a baja, több tíz milliót fizet a gyógyulásért.

Ki tudja, meddig marad elvonón George Michael
Ki tudja, meddig marad elvonón George Michael

Nem George Michael az első híresség, aki a Zürich melletti Kusnacht Practice nevű elvonón kötött ki, ám az énekesnek komoly problémái vannak az alkohol mellett a fűvel és más különböző drogokkal is. Nem csoda, hogy már hónapok óta kezelik az intézetben, hiszen ismerősök szerint napi 25 szál füvesciginél járt.

„Alkoholizmussal, kábítószerfüggőséggel, evészavarokkal, játék-, szex- és internetfüggőséggel is fordulnak hozzánk betegek” – idézte az intézet igazgatójának szavait a Blikk, aki természetesen az orvosi titoktartás miatt nem árulhatta el, hogy valóban lakója-e a világhírű énekes az elvonnak.

Barátai azonban megerősítették a híreket: nagyon aggódnak a sztárért, hiszen komoly önpusztítást végzett az utóbbi időben.

„George már nagyon rosszul volt, teljesen elvonult a világ elől. Még a barátnője, Geri Halliwell esküvőn sem jelent meg, magyarázatot sem adott rá. Persze akkor már a klinikán volt” – vallotta be az egyik barátja.

Az elvonókúra nem csak lelkileg viseli meg a sztárt, de anyagilag is komoly terhet jelent számára: amióta bent van, több, mint 100 ezer eurót költött a gyógyulására, vagyis átszámítva csaknem 31 millió forintot.

Hozzászólások