Emily Blunt vörösben a vörös szőnyegen

Káprázatos Prada ruha a Holnap határa díszbemutatóján

2014/06/02

Emily Blunt-ot bizonyára nagyon sok nő és lány irigyli, hiszen hetek óta nem tesz mást, mit körbeutazza a világot Tom Cruise oldalán, és szebbnél-szebb ruhákban vonul fel a számára leterített vörös szőnyegen.

emily_blunt_holnap_hatara_premier_new_yorkA Holnap határa című filmet – amihez a Hiroshi Sakurazaka által írt “All You Need Is Kill” című regény szolgált alapanyagul – Blunt és Cruise egy egész földet átszelő népszerűsítő körútra indult, ahol a színésznő a fáradtság és ellenére is ragyogott.

Az akciófilm népszerűsítése közben Emily és Tom annyit utazik, hogy gyakran úgy tűnik, mintha több helyen lennének egyszerre.

A világkörüli népszerűsítő túra utolsó állomása New York volt, ahol a színésznő egy egyszerű, de rafinált szabású tűzpiros Prada ruhában lépett a vörös szőnyegre. A színésznő tökéletes megjelenését elnézve elég nehéz elhinni, hogy alig pár hónapja adott életet kislányának. A piros ruhához egy szintén Prada márkanévvel fémjelzett metálos csillogású, rózsaszín kézitáskát viselt.

Hozzászólások