Emlékezetes szüzességelvesztős sztorik

Az első mindig felejthetetlen élmény...

2016/11/25

Az első alkalom mindenki számára emlékezetes. Mi most kifejezetten felejthetetlen történeteket kerestünk, és szerencsére találtunk is jókat.

Egy sátorban történt
Kor: 18 év

Helyszín: Sziget 
Partner: egy itt bulizó francia egyetemista
Az esemény: 
Életem első Szigete rögtön az érettségi után. Kint voltam egész héten egy barátnőmmel, és még az első napokban összemelegedtem egy szuperaranyos mosolyú francia sráccal. Annyit smároltunk, amennyit csak tinédzserként smacizik az ember, a vaskos francia akcentussal beszélt angoljától elaléltam, és az elutazása előtti estén végül hagytam magam becsábítani a sátrába. Annak ellenére, hogy a világzenei színpad dübörgése végig betöltötte a sátrat, meglepően jó volt, még csak nem is fájt. Viszont az piszkosul kiábrándító volt, amikor a végén adott egy gyors puszit, és azt mondta, hogy gyorsan öltözzünk, mert el akar érni egy koncertet… Utána még váltottunk pár e-mailt, de amikor következő nyáron jött a Szigetre, már volt barátom.

Felhívtam egy profit
Kor: 20 év
Helyszín: egy gazdagréti lakótelepi lakás
Partner: egy nálam 7-8 évvel idősebb prostituált
Az esemény:
Húszévesen kicsit megkattantam. Ki voltam akadva azon, hogy az amúgy szintén szűz barátnőm fél év után sem akar még lefeküdni velem. Komolyan azt éreztem, hogy ha így folytatom, szűzként fogok meghalni. Egy újabb visszautasítás után szakítottam vele, és másnap vettem egy olyan újságot (ez még az internet térhódítása előtt volt), amiben tudtam, hogy szexhirdetések vannak. Felhívtam az egyik számot, és aznap estére megbeszéltem egy szextalálkát egy prostituálttal. Egy gazdagréti panel volt a helyszín, és a legviccesebb az volt, hogy amikor odaértem, egy kifejezetten csúnya lány nyitott ajtót. Nagy kő esett le a szívemről, hogy ő csak a lány bérlőtársa volt, ugyanis ezt a háromszobás panelt hárman bérelték közösen, és az egymás melletti szobákban fogadták a kuncsaftokat. Vicces volt a két másik lánnyal kólázgatni a konyhában, amíg az általam választott lány éppen zuhanyzott. Piszkosul rástresszeltem a dologra, mert el akartam titkolni, hogy még szűz vagyok, de utólag visszagondolva szerintem már öt perc után tudta, mert elég béna lehettem. Kedves volt, érzékeny, és pont az esetem, ráadásul mint kiderült, maga is éppen halasztó egyetemista. Nem arról álmodtam, hogy a szüzességem elveszítéséért fizetni fogok, de ha már így történt, nem is alakulhatott volna jobban. Az otthagyott barátnőmmel néhány nappal később újra összejöttünk, és vele is megesett a dolog. Végig azt hazudtam, hogy nekem is ő volt az első…

 

Lefeküdtem a legjobb barátjával
Kor: 17 év

Helyszín: házibuli egy hétvégi házban
Partner: az osztálytársam
A gimiben szörnyű voltam. Mai fejemmel visszagondolva igazán felpofozhatott volna valaki. Gyakorlatilag tizennégy éves koromtól néhány kifejezetten visszataszító srácot leszámítva szinte az évfolyam összes valamirevaló „férfi” példányával minimum csókolóztam. Konkrét szex sohasem volt, de így is én voltam a suli ribanca. A szüzességemet mégis tartogatni próbáltam, ráadásul pont egy olyan srácnak, aki pont azért nem akart semmit tőlem, ahogy a fiúkkal általában viselkedtem. Év végén az egyik lány családjának hétvégi házában gyűltünk össze sokan, és amikor már javában ment a buli, én félrerángattam őt, és gyakorlatilag felajánlottam neki a szüzességem. Ő meg konkrétan a képembe röhögött azzal, hogy „Hol van olyanod neked?”, és faképnél hagyott. Totál összetörtem, és kínomban tizenöt perccel később összekapartam a legjobb barátját, akivel látványosan a kiszemeltem szeme láttára kezdtem smárolni, majd mindenki szeme láttára elrángattam a fáskamrába, ahol megtörtént a dolog, ami nagyjából egy percig tartott. Egyáltalán nem élveztem. Meg akartam bántani a srácot, de ő magasról tojt arra, hogy lefeküdtem a barátjával, aki szintén nem hitte el, hogy a szüzességemet vette el, mondván, hogy ő semmi olyat nem érzett. Hiába veszítettem el a szüzességemet, az osztálytársaim szemében már rég nem voltam szűz.

Hozzászólások