Emma Stone egy igazi Szörnyella!

2019/08/26

Na persze nem rossz értelemben. Mint ugye jó ideje tudjuk, a színésznő a bőrébe bújik a legendás Disney gonosznak. Azt kell mondjuk, hogy a Emma Stone egyébként páratlanul fest Szörnyellaként és az eddig látottak alapján felülmúlta várakozásainkat.

Demóna után egy újabb főgonosz kap filmet a Disney történelmében. Elég izgalmas, hogy egy olyan korban, melyben rendkívül érzékeny a világ az állatvédelem témájára, pont a mesevilág valaha volt legnagyobb állatkínzó karaktere kap előzményfilmet. Végre a közönség megismerkedhet a 101 kiskutya című Disney klasszikus alakjának, Szörnyella de Frásznak az előéletével. Kíváncsian várjuk, hogy milyen sztorival állnak elő az elmeháborodott divattervező múltját illetően. Minden esetre elég jó kis szereposztással készülnek.

Emma Stonera egy átlagos napon nem gondolnánk negatív szereplőként, de valljuk be, hogy okozott már meglepetést és elég színes az ő kis világa. Valahogy Glenn Close után nem feltétlen őt képzeltük volna el ebben a szerepben. Apropó Glenn Close, ő lesz a film egyik producere, reméljük ha már ott lesz a forgatásokon, megtanítja őrült kacaját is a fiatal Szörnyellának.

A filmre egyébként 2021-ig kell várnunk, addig is jöjjön ez a fotó, ízelítőként:

emma stone cruella

Hozzászólások