Emma Watson ezért vágyik az idősebb pasikra

Apakomplexussal küzd a színésznő

2015/05/14

A Harry Potter filmek sztárja, Emma Watson még csak huszonöt éves, de már a lábai előtt hever az egész világ. Édes kislányból gyönyörű nővé érett, és olyan ügyek mellett áll ki, mint a női egyenjogúság. Egy dolog azonban súlyosan nyomja a szívét, ami talán a boldogságába is kerülhet.

A kis Hermione-t alakító színészlánykából igazid díva lett az elmúlt évek alatt. A szemünk előtt érett bájos kislányból gyönyörű nővé, miközben meg tudott maradni annak a visszafogott és elegáns lánynak, aki előtte is volt. Nincsenek sztárallűrjei, nem hangos a sajtó újabb botrányaitól, viszont fiatal kora ellenére olyan ügyek mellett áll ki, mint a női egyenjogúság és feminizmus.

Az ENSZ nem régiben választott jószolgálati nagykövete a HeForShe kampány arca lett, és beszédeiben olyan elánnal mondja el gondolatait, mint aki világ életében ezt csinálta. Fiatal kora ellenére hihetetlen mélységeiben és komplexitásában látja át a témát, így amikor felkérték a program képviselőjének, azonnal igent mondott. “Abba kell hagynunk a prédikálást, mert a feminizmus, a nők jogai és a nemek közötti egyenlőség nem arról szól, hogy gyűlöljük a férfiakat. Amikor az ENSZ-ben elmagyarázták a kampány lényegét, azt mondtam: ez az, hadd foglalkozzak ezzel, mert ez száz százalékosan az, amivel szerintem előrébb jutunk” – nyilatkozta az egyik női magazinnak Emma Watson.

A színésznő valóban nem gyűlöli a férfiakat, de képtelen megmaradni mellettük. Ennek oka nem más, mint édesapja, aki ötéves korában hagyta el családját, és csak hétvégente látta a lányát. Emma már ekkor színésznői álmokat dédelgetett, de gyerekként állandóan falakba és ellenállásba ütközött. Az apja sosem támogatta álmai megvalósításában, és mindig naivnak és tehetségtelennek tartotta. Érthető, hogy mekkora törést jelent ez egy kislány számára, aki felnéz a szüleire és arra vágyik, hogy büszkék legyenek rá.

Egy ismerős szerint Emma képtelen megbízni a férfiakban, apakomplexusban szenved, közben pedig folyamatosan törődésre és szeretetre vágyik. Holott Miss Watson randi-listáján olyan nevek szerepelnek, mint Harry herceg, a Potter filmekben Malfoy-t alakító Tom Felton, vagy a rögbi sztár Tom Ducker. A színésznő mégis képtelen megállapodni, bár fiatal korára való tekintettel ez még nem is akkora elvárás vele szemben. A lista hosszú ugyan, de néhány randevúnál többet eddig nem sokan éltek meg Emma Watson mellett.

Míg a gyönyörű színésznő karrierje roham léptekben felfelé halad, addig magánélete romokban hever. Szurkolunk neki, hogy a boldogság minél hamarabb rátaláljon!

A színésznő nemcsak gyönyörű, hanem okos is! Tavaly diplomázott az egyetemen, amiről képet is posztolt közösségi oldalán. Hogy miért kell egy befutott színésznőnek egyetemi diploma? Olvasd el, mit gondol erről Emma!

emma-watson-celebrity-hd-wallpaper-1920x1080-6467

Hozzászólások