ÉNB Anikó kisfiát kórházba kellett szállítani

A sztáranyuka kiborult

2015/09/16

Borzalmas délelőttön van túl ÉNB Anikó és kisfia, Patrikot ugyanis kórházba kellett vinni!

Az anyaság a legnagyobb öröm egy nő életében, de sajnos előfordul, hogy a kicsivel nem minden úgy van, ahogy lenni kéne – például elkap egy betegséget. Ez történt ÉNB Anikó kisfiával is, akit kórházba kellett vinni, hogy kimossák a szemét.

Anikó kisfia öt hónapja született meg, de nem sokkal a szülés után besárgult. Bár Patrik azóta láthatóan hatalmasat nőtt, és egy kis hasfájáson kívül más baja nem volt, sajnos most ismét orvosi beavatkozásra volt szükség.

Az Éjjel-Nappal Budapest népszerű sztárja az egész délelőttöt kórházban töltötte kisfiával, akinek ki kellett mosni a szemét. Anikó elárulta: hiába masszírozták, kezelték krémmel és cseppekkel is a kisfiú szemeit, nem javult az állapota, végül az orvosok döntöttek úgy, hogy szükség van erre az eljárásra.

Nem lehet mindig mosolyogni

Borzalmas délelőttön vagyunk túl. Patriknak kimosták a könnycsatornáját.

Ezt megelőzte egy órás parkolóhely keresés a kórház körül, és kérdem én: Miért kell az embernek babakocsival megmászni 68 lépcsőfokot a GYEREK(!)szemészeten????”

Nem lehet mindig mosolyogni… Borzalmas délelőttön vagyunk túl. Patriknak kimosták a könnycsatornáját.Ezt megelőzte…

Posted by Nádai Anikó on 2015. szeptember 16.

Bár az elmúlt öt hétben teljes életnagyságában, szemtől-szembe még nem láthattuk Patrikot, azon a néhány képen, amelyet Anikó megosztott róla, láthattuk, hogy édes és szép kisfiú lett belőle, és örökölte anyukája és apukája nagy haját is.

Ahhoz pedig külön gratulálunk Anikónak, hogy néhány héttel a szülés után máris ilyen bombázó!

Patrik ma egy hónapos ☺️❤️

Posted by Nádai Anikó on 2015. szeptember 12.

Olvass még a ÉNB Anikóról!

Hozzászólások