ÉNB Anikó sokkos állapotba került a szüléstől

Egyelőre nem szeretne kistesót

2015/09/12

A népszerű sorozatsztár felhőtlenül boldog, mert végre anya lett. A szüléssel járó borzalmak azonban mély nyomokat hagytak ÉNB Anikó emlékeiben.

Boldogan és problémamentesen telt ÉNB Anikó terhessége, alig várta, hogy kezében tarthassa a kisfiát. Úgy érezte, hogy mindenre felkészült, de ma már tudja: elképzelni sem lehet azt, ami szülés során történik.

Szerencsés vagyok, mert mintaterhességem volt mintaszüléssel, komplikációktól mentesen, ma pedig egy mintagyereket tarthatok a kezemben. Patrik nagyon jó baba. Viszont a szülés az valami földöntúli fájdalom. Minden elismerésem azoknak a nőknek, akik természetes úton szülnek. Nem kértem érzéstelenítést, szerettem volna megélni ezt a dolgot, úgy éreztem, szükségem van ehhez arra, hogy anyává váljak. A szülés után napokig fel sem tudtam dolgozni, hogy van egy fiam. Napokon át azon gondolkodtam, hogy mi történt velem” – mesélte a Borsnak ÉNB Anikó, aki – párjával együtt – ma már végtelenül boldog, hogy családdá váltak.

“Ha megkérdezné valaki mit jelentesz nekem…Semmiség, csupán az egész életem! ☺️ Boldog bolond szülők ❤️

Posted by Nádai Anikó on 2015. szeptember 7.

A sorozatszár saját blogján részletesen beszámol élményéről.

Csak feküdtem egy ágyon és azt gondoltam ennél rosszabb már nem lehet. Anyukám mindig is óva intett, hogy túl naiv lány vagyok. A fájdalom leírhatatlan volt és egyfajta pánik lett úrrá rajtam, hogy innen már nincs visszaút. Végig KELL csinálnom, nem adhatom fel. Ez kicsit olyan érzés, mint mikor beszorulsz a liftbe és teljesen tehetetlen vagy, de még ott is van vészhívó gomb. Itt hiába nyomtam volna bármit, vagyis nem hiába… Beleadtam minden erőmet és próbáltam sodródni az árral. Kizártam a külvilágot és csak az orvosra figyeltem. A lehető legjobb kezekben voltam. Ó pedig emlékszem mennyit mentünk, hogy megtaláljuk a megfelelő személyt. Egyik nőgyógyászati székből feküdtem a másikba és kerestem azt az embert, akire rábízhatom magam és a fiam életét abban a (jobb esetben) néhány órában. De ott és akkor tudtam, hogy a lehető legjobb döntést hoztuk” – osztotta meg blogján ÉBN Ani.

Olvass még ÉNB Anikóról!

Hozzászólások