„Energizer” – Bill Clinton szeretője

Lebukott a titokzatos szőkeség

2014/07/31

A titkosszolgálat emberei adták ezt a becenevet Bill Clinton szeretőjének. Hamarosan megjelenik Ronald Kessler, a The Washington Post egykori újságírójának könyve, amiben a biztonsági emberek beszámolói is helyt kapnak majd, ugyanis ők azok az informátorok, akik első kézből értesülnek munkaadóik ügyes-bajos dolgairól.

 A források szerint „Energizernek” nem akadály ki-be járkálnia Clintonék New York-i otthonába, ugyanis ki lett adva a parancs, miszerint „Nem állíthatod meg, nem közelítheted meg, csak engedd be!” – derült ki a Daily Mail soraiból.

clinton

Az Egyesült Államok egykori elnökének, mint tudjuk, nem ez az első afférja. Korábban Moncia Lewinskyval kerültek közel egymáshoz. Szinte nincs olyan ember a világon, aki ne hallott volna a köztük lévő viszonyról. Hiába az akkori botrány, úgy néz ki ismét ez a sors vár Clintonra és feleségére.

Jelenlegi szeretőjét így írták le a biztonsági emberek: „Nagyon meleg nap volt, ő egy mélyen dekoltált felsőt viselt, ezért ahogy lehajolt, kitette azt, amilyen van. Látszott rajtuk, hogy újak és nagyobbítottak. Kétségem sem volt afelől, hogy plasztikázottak.” Ezen kívül túl sokat nem tudtak mondani a hölgyről, esetleg még annyit, hogy sütivel kényeztette az őröket a bennfentes szőkeség.

clinton2

Ez az egész ügy természetesen csapatmunka, ugyanis csak úgy lehet jól időzíteni és titokban tartani a találkozásokat, ha a két fél biztonsági emberei összedolgoznak. Hillary Clinton emberei büntetésnek élik meg, hogy neki kell dolgozniuk, ezért nyilvánvalóan készségesen segítenek férjének, hogy zavartalanul intézze pásztoróráit.

Egykori állítólagos szeretője, Monica Lewinsky a következőt nyilatkozta 1999-ben a Time magazinnak: „Levetkőztet a szemeivel. Lassan, a lábujjaidtól a fejed búbjáig, és vissza a lábujjaidig. Ez egy intenzív nézés, de nem mosolyog. A szexuális energiája sugárzik a szemén át, és ez nagyon állatias. Ha te egy olyan személy vagy, aki tisztában van az érzékiségével, akkor tudsz ezzel azonosulni…”

LEWINSKY

Lehet, hogy Bill Clinton ennyire ellenállhatatlan, hogy a csinosabbnál csinosabb hölgyek sorban állnak a kegyeiért? Az biztos, hogy a háttérbe vonult politikus nem panaszkodhat „szerelmi életére”!

Hozzászólások