Ennél sértőbb kritikát még nem kapott Kristen Stewart

Joan Rivers nem kímélte a hírességeket, felfedte a titkokat

2014/06/25

Joan Rivers amerikai tévés személyiség írt egy új könyvet, Diary of a Mad Diva címmel. A könyvben olyan titkokat tár fel a sztárokról, amiket azok legszívesebben életük végéig a szőnyeg alá sepertek volna. Kristen Stewart annyira felháborodott a könyvben leírtakon, hogy komolyan fontolgatja, hogy bepereli Joan Riverst.

Kristen Stewart nem hiába kapta fel a savat, ugyanis Joan Rivers nem kertelt és kerek perec kimondta, hogy valójában mit is gondol a 24 éves színésznőről. A 81 éves komikus Joan a „one-trick-pony” kifejezéssel írta le Kristen Stewart viselkedését. Ez a szó tulajdonképpen egy amerikai szleng, azokra az emberekre szokták mondani, akik csak egyetlen dologhoz értenek igazán.

Joan Rivers úgy gondolja, hogy Kristen Stewart igazán tehetségesen helyezkedik. Ennél persze durvábban fogalmazott, a könyvben azt írta, hogy Kristen Stewart egy egész karriert épített fel úgy, hogy megtanulta, hogyan kell „zsonglőrködni a rendezők golyóival”.

Kristen-Stewart-1Nos igen, ha valakiről ilyet mondanak, akkor az igazán sértő lehet, bár Joan nem tett mást, mint kimondta azt az igazságot, amit az egész világ gondol. Nem titok, hogy Kristen Stewart 2012-ben félrelépett a Hófehérke rendezőjével, Rupert Sanderssel. A felszarvazott Robert Pattinsont mindenki nagyon szívesen megvigasztalta volna, de az eset talán még nagyobb pofont jelentett Rubert feleségének, a modell Liberty Rossnak, aki két kisgyermekkel várta haza a férjét.

Egy interjúban Joan azt mondta, hogy Kristen Stewart ügyvédje felkereste őt azzal, hogy a Twilight sztárja be fogja perelni.

„Azt üzenem mindenkinek, aki esetleg még nem vette észre, hogy én ötven éve komikusként dolgozom. Ha valaki ezt nem tudja elfogadni, akkor ne olvassa el a könyvemet.” – mondta mosolyogva a komikus.

Hozzászólások