Ennivaló halloween pókok – muffinból

Dekoratív vendégváró finomságok

2014/10/27

Még nem sikerült eldönteni, hogy milyen izgalmas halloween-ihlette finomsággal lepjük meg a barátainkat vagy párunkat? Az ennivaló kis barna pókocska biztos, hogy mindenkinek elnyeri tetszését.

Ezzel a menüvel biztos, hogy nem nyúlunk mellé, amikor azon gondolkodunk, hogy milyen finomsággal tudnánk meglepni barátainkat, párunkat vagy magunkat. Az ennivaló kis pókok elkészítése egyszerű, mégis felettébb dekoratívak és megfelelnek a halloween elvárásnak: kellőképpen ijesztőek, alapból nem ennénk meg egy pókot, tehát taszítóak is, mégis aranyosak és finomak. Kell ennél több a rémület éjszakájára?

cupcake2

Nincs más teendőnk a pók elkészítésével, mint készítsünk egy klasszikus csokis muffint, olyat, mint amit máskor is készítettünk. Ha hadilábon vagyunk az elkészítésével, akkor vegyünk egy könnyen és gyorsan kivitelezhető muffin port, amelynek doboza még papír tálkákat is tartalmaz.
Ezen kívül vásároljunk csoki pálcikákat és olvasztható fekete csokit. A csokipálcikákat törjük ketté, olvasszuk meg a csokoládét és a forró sűrű csokival “ragasszuk” össze a lábacskákat.
Fontos, hogy még a művelet előtt, a felső lábszárakat szúrjuk bele a pók testébe, a muffinba, majd csak ezután ragasztgassuk össze a lábakat.
Tálalható is!

 

domeicinglegs2

Hozzászólások