Ennyi könnyet még nem láttunk a Villában!

Laci zokogva tért vissza a párbajról

2015/02/16

Ennyi érzelmet még sosem láthattunk a Való Világok történetében, mint amikor kiderült, hogy VV Laci tér vissza a villába. A szerelmes srácnak épp a barátnőjétől kellett elbúcsúznia, ami borzasztóan megviselte.

Ritka az a pillanat, amikor valaki nem örül annak, hogy visszatérhet egy párbajról, ám VV Laci tegnap könnyek közt lépett be a villa ajtaján. A többieket is megdöbbentette az a rengeteg érzelem, ami a fiú arcán látszódott.

Drámaian izgalmas volt a VV7 szerelmespárjának párbaja: talán még sosem láttunk olyan összecsapást, amikor az ellenfelek nem kiabáltak egymással, egyetlen rossz szavuk sem volt, csak kéz a kézben ültek nyugodtan, fegyelmezetten. Még a kampánybeszédükben is képtelenek voltak egymás ellen beszélni, hiszen tudták: valamelyikük győzelme azt is jelenti, hogy szerelme nélkül kell visszamennie az önkéntes börtönébe.

Bár a VV7 többi játékos sokszor hangoztatta, hogy a két szerelmes magának köszönheti a kialakult helyzetet, arra valószínűleg ők sem számítottak, hogy VV Laci ilyen megtörten tér vissza a megmérettetésről. Robin egy zsepivel, Dennis pedig baráti szavakkal várta a srácot, és úgy tűnt, néhány óra erejéig a köztük húzódó ellentétek is eltűntek.

Nehéz lenne eldönteni, kinek fáj jobban a párbaj eredménye: Edina így elesett attól a lehetőségtől, hogy megnyerje a játékot és az azzal járó rengeteg nyereményt, Lacinak viszont szerelme és cinkostársa nélkül kell folytatnia a játékot.

Hozzászólások