Ennyiért te is megkapod Stohl Andrást

Bérelj celebet!

2015/05/07

Egyedül vagy? Magányos? Társaságra vágysz? Bérelj celebet! Bármilyen furcsán hangzik, a hír igaz. Kis hazánk legismertebb színészei, művészei, televíziós szereplői és celebjei közül mostantól bárkit vendégül láthatsz az otthonodban, ha éppen úgy hozná a kedved!

Még mindig van rés a pajzson! Amikor már azt hinnénk, hogy semmi esély valami új kitalálására, akkor egyszer csak jön valaki, aki azt mondja: neked erre szükséged van, én pedig megcsinálom! Hogy milyen űrt sikerült betölteni a mai sztárvilágban és az igények kielégítésére? Csak egy telefonodba kerül, és néhány százezer forintért tiéd lehet Oszter Sándor, Stohl András, vagy akár Balázs Klári és Korda György.

stohl-andras

Ez a nagyszerű lehetőség most bárkinek megadathat, aki nem sajnálja rá a pénzt. Vacsorázz együtt Bálint Antóniával, vagy menjetek egy közös vadászatra Stohl Bucival, de Oszter Sándor még a lelőtt vad megnyúzásában is segít, nem is akár hol, saját birtokán!

Szülinapi party, szűk családi rendezvény? Nem probléma! Bárkit el lehet érni, csak meg kell fizetni az árát. Hogy miben különbözik ez a megoldás egy átlagos felkéréstől egy zenés előadásra, vagy háziasszonyi szerepre? A celebeknek valószínűleg maguktól nem jutott volna eszükbe meghívni rajongóikat az otthonukba, közös bográcsozást szervezni, vagy vadászatra menni velük, de ha valaki megfizeti, hát miért ne tennék?

kordagyorgy

“Attól, hogy ma az emberek nagy része nem él jól Magyarországon, még van egy réteg, amely meg tudja – és meg is akarja – fizetni ezt a szolgáltatás” – árulta el Dévai Kovács Gyula, a rendszer megálmodója a hot! magazinnak.

Akadt azért olyan hazai sztár, aki nem élt a lehetőséggel. No, nem mintha derogált volna neki, hiszen eddig is rendezvényről rendezvényre járt, vagy éppen koncertet és haknit vállalt valamelyik vidéki diszkóban, vagy rendezvényen. Déva elárulta, hogy Radics Gigi azért nem vehető igénybe a szolgáltatás keretein belül, mert menedzserének nem tetszett annak szlogenje. A hangzatos “Teljesítjük vágyait, bárkit megszerzünk önnek” másokat nem rázott meg annyira, Fluor Tomi is csupán csak azért nem szerepel a repertoárban, mert a rengeteg fellépése mellett képtelen lenne időt szakítani arra, hogy ilyen jellegű igényeket is kielégítsen.

A cég honlapján olyan további nagy nevek szerepelnek, mint Szikora Robi, Galambos Lajcsi, vagy Reviczky Gábor, aki kedvet érez hozzá, bátran csemegézzen, és béreljen celebet a következő kerti grillparty-jához!

Hozzászólások