Ennyire megváltozott Szinetár Dóra!

Szülei meg fogják ismerni a színésznőt?

2014/07/03

A népszerű színésznő mindenkit megdöbbentett, amikor fotót posztolt új frizurájáról. Szinetár Dóra ugyanis megvált hosszú fürtjeitől, és haját fiúsra vágatta.

SzinetárA színésznőt hosszú hajjal szokhatta meg a közönség, csak akkor volt ez másként, amikor néhány éve megszületett második gyermeke. Akkor praktikus, tarkóig érő viseletet választott, majd újra megnövesztette.

Most azonban Szinetár Dóra gondolt egy merészet, és egészen rövidre vágatta a haját. Nem tudni, hogy ezt csak azért tette, mert követi a trendet, vagy netán magánéleti változás áll a dolog hátterében?

Az biztos, hogy épp a napokban készült el a színésznő új dala, melynek szövege erősen arra enged következtetni, hogy Bereczki Zoltánnal töltött éveiről, kapcsolatáról és annak befejezéséről szól.

Szinetár Dóra a Borsnak diplomatikus választ adott a dal kapcsán, de új  frizurájáról annyit elárult, hogy már nagyon rég óta szeretett volna rövid hajat. Most gondolt egyet, miután szülei elutaztak nyaralni, elment a fodrászhoz, és végre megvalósította álmát.

Hozzászólások