Ennyire tökéletes Som-Balogh Edina teste

17 kilótól szabadult meg szülés után

2015/08/09

Minden nő irigyelheti a gyönyörű kismamát, hiszen egy deka felesleg sincsen rajta szülés után alig egy évvel. A Barátok közt sztárja elárulta, bizony ő is megküzdött a kilókkal, pedig Som-Balogh Edinának szabad szemmel is jól láthatóan semmi oka nem lehet panaszra, neki valószínűleg fogalma sincs róla, mit jelent az anyutest.

Míg a fiatal és gyermektelen Vajna Timi megküzd az őt zavaró kilókkal – tesszük hozzá, szerintünk teljesen feleslegesen-, addig a boldog anyuka, Som-Balogh Edina vígan mutatja meg magát egy szál fürdőruhában. Nőknél természetes, hogy a terhesség ideje alatt felszalad pár kiló, hiszen megfelelő mennyiségű tápanyaggal kell ellátni a pocakban növekedő új jövevényt, ráadásul a hormonok is jócskán megváltoznak.

som_balogh_edina_es_fia

Az egyébként nagyon vékony színésznő nem is annyira csalódottan konstatálta, hogy 17 kiló jött föl a terhessége ideje alatt, bár bevallotta, hogy kicsit azért aggódott a párnácskák miatt. “Mindig is vékony voltam, amikor teherbe estem, a testsúly­indexem igen alacsony volt, kifejezetten sovány voltam” – magyarázza Edina. “Aztán a terhesség alatt minden nap nőtt a súlyom, kétségbe is estem néha, hogy mi lesz ezután. Tizenhét kiló jött fel, de mivel előtte olyan vékony voltam, igazán fel sem tűnt senkinek, mennyit híztam. Elhatároztam, hogy a szülés után azonnal kezdek magammal valamit, de a szoptatást nem adtam volna fel a sportért. Így is kevés volt a tejem, hát még akkor.”

A színésznő nem egy otthonülős fajta, úgyhogy a gyereknevelés és munka mellett előfordul, hogy este csinál néhány felülést és lábemelést, hogy formában tartsa magát. Azért az is igaz, hogy a szoptatás során peregtek le a róla a kilók, mindössze 5 kiló maradt fenn, amitől edzéssel kell megszabadulni. “Most, hogy Noel elmúlt kétéves, aktívabban edzek. Három hónapja minden nap tornázom otthon a szőnyegen, és vasat is szedek. Leginkább este van időm, amikor Noel már lefekvéshez készülődik. Ő ül a kanapén, iszogatja a kakaóját, én pedig tornázom. Sokszor a hasizom-gyakorlatoknál ráül a hasamra, vagy popsigyakorlatoknál a hátamra, de egyáltalán nem zavar. Vendégségben be is szokta mutatni, hogy milyen ügyesen tud tornázni” – nyilatkozta a Borsnak.

nádai anikó

Hamarosan újabb kismamát köszönthetünk a sztárok sorában. A mindenórás Nádai ÉNB Anikó a minap egy különleges fotómontázst tett közzé oldalán, ahol éppen az alakja kapta a főszerepet. Ezen a fotón Anikó egy csüngőhasú vietnami malachoz hasonlította magát. Bár rajongói közül sokan megnyugtatták, hogy semmi oka panaszra, így is nagyon csinos a barna szépség, szülés után ő is biztosan azon igyekszik majd, hogy visszanyerje korábbi alakját.

Hozzászólások