Ennyit ért az eszement szexelés

VV Fanni kiesett a finálé előtt

2015/02/23

Vége a boglyas hajú VV Fanni villalétének, Laci ugyanis 10%-kal több szavazatot kapott, mint a lány, így ő mehetett vissza a játékba. A párbajon csak úgy röpködtek az okos szóvirágok.

Igazán nem vetheti senki VV Fanni szemére, hogy nem tett meg mindent azért, hogy a játékban maradjon. Annyit szexelt Denissel, mint az eddigi összes széria játékosa, folyamatosan hozta a formáját “okosságaival”, konfliktusokat generált, de mégsem volt elegendő, nem hogy a győzelemhez, de még az első háromba jutáshoz sem.

A sírós, halk szavú Laci oda-odavágott Fanninak, leginkább azzal húzta, hogy a párbaj előtt három felest is legurított a lány, valószínűleg ettől pörgött a szokásosnál is jobban. 

VV Fanni sem fogta vissza magát, a megmérettetés előtti összefoglalóban Dórival csapott össze. Szánalomfalvi vagy! Te mondod nekem, hogy én?” – kezdte Dóri, majd ezzel vágott vissza a göndör hajú: “Olyan hazugságokat állítasz, amik nem igazak!

A stúdióban tovább folytatta: “Izgatott vagyok, de töltődtem a neonban”; “Ha beleraktok egy vödör szarba, onnan is kimászok!” – állította Fanni, majd ezzel érvelt a stúdióban: „A Dórival is le kell fájtolnom, amim van, vissza akarok menni az otthonomba!

Mindez azonban nem volt elegendő, VV Laci 55-45% arányban hazaküldte a lányt. VV Edina szerelme örömmámorban úszott, és visszatérése után olyat mondott társainak, ami mindent vitt: “Közjegyzőt hívtak, akkora volt a százalék!

Hozzászólások