Ennyit kaszál Hajdú Péter!

Milliomos lett a műsorvezető

2015/01/11

Hajdú Péter nem rejti véka alá, mennyire jövedelmező a vállalkozása. Saját maga vallotta be, hogy cégének hogyan sikerült a tavalyi éve. Egy biztos: a műsorvezetőnek duzzad a pénztárcája.

Akármennyire is megosztó személyiség Hajdú Péter, amihez nyúl, azt sikerre viszi. Nem csak a Frizbi című műsora, hanem vállalkozásának többi lába is remekül jövedelmez. Jól emlékszik első milliójának történetére, amelynek nagy részéből saját magát ajándékozta meg. 

Emlékszem, jó érzés volt. Az első milliómat, ami tisztán meg is maradt, még a Magyar Televíziós időszakomban kerestem meg. Akkor már könnyebben jöttek a támogatók. Volt egy közös projektem Galambos ­Lajcsival, ami jól jövedelmezett, és azt mondta, menjünk el, ajándékozzuk meg magunkat egy órával. Elmentem, és sok pénzért vettem magamnak egy órát. Akkor valamilyen szinten lelkiismeret-furdalásom is volt, hogy megkerestem egymillió forintot, és több mint a felét órára költöttem. Tiszta hülye vagyok, gondoltam. Lajcsi azt mondta, ez nem így van, megérdemled, mondta, és hidd el, amikor ránézel, eszedbe jut majd, hogyan került a karodra” – mesélte a Borsnak Hajdú Péter.

Sarka Kata, Hajdú Péter
A magánéletben is teljes a boldogság (fotó: Facebook)

A tévés nem csak a szakmájában, hanem a magánéletében is roppant sikeres. Évek óta boldog házasságban él Sarka Katával. A munkában is osztoznak, és szerencsére ez nem megy kapcsolatuk rovására.

Nem panaszkodhatom, sok lábon állok. A cégem ügynökségként is működik, fő bevételünket ebből nyerjük. Aztán itt van az éttermünk és a Magyarország Szépe Kft., ahol Kulcsár Edinával világraszóló sikert értünk el. Vannak be­fek­te­té­seim, a miskolci sörfesztivált is csinálom, és itt a tévéműsorom, a Frizbi is. A magánvagyoni helyzetemről nem szívesen beszélek. A cégem mérlegadatai nyilvánosak, az interneten megtekinthetők. Tavaly a cégnek egymilliárd forint volt a nettó árbevétele, és ez idén is meglesz” – újságolta büszkén Mr. Frizbi.

Hozzászólások