Ennyit kaszálnak szilveszterkor a sztárok!

Strapás, de roppant jövedelmező

2014/12/29

Míg a legtöbben bulival, pihenéssel búcsúznak az óévtől, az énekesek akkor dolgoznak a legtöbbet. Igaz, ez busásan megtérül; Nótár Mary például kétmilliót keres két nap alatt.

Ünnepnapokon a gázsijuk sokszorosát keresik a sztárok, hiszen épp a kikapcsolódáshoz adják a legfontosabb hozzávalót, a jó hangulatot megalapozó zenét. Ezért vállalják azt, hogy két napot szinte folyamatosan autóban ülve vagy a színpadon töltenek és mellőzik a családjukat, de teletömött zsebekkel térhetnek haza az év első napján. 

Nótár Mary a listavezető. A Bors információi szerint a Nagy Duettben közönségsikert aratott énekesnő annyit keres két nap alatt, mint egy minimálbérért dolgozó ember két év alatt. Nagyjából kétmillió forintot. Nótár Mary roppant népszerű, ezért örömmel hívják fellépni még akkor is, ha alaposan megkéri a munkája árát. Az énekesnő az év utolsó napjára rengeteg, nyolc fellépést vállalt; egy buliért mintegy negyedmillió forintot kér.

szinetar2
Párosként jobban kerestek, de most sem panaszkodhatnak

Persze nem csak Nótár Mary szekere fut ilyen jól. Az egykori musicalpáros, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán a különválásuk után is rendkívül népszerű, számos helyre hívják őket fellépni. Értesüléseink szerint Dóra 300.000, Zoli 500.000 forintért vállal egy bulit, melyek száma az év végén jócskán megnövekszik.

Az első X-Faktor győztese, Vastag Csaba karrierje indulásakor is nagy haknikirály hírében állt, és ez azóta sem változott. Szilveszterre már hónapokkal ezelőtt megtelt a naptárja, a színpadon köszönti az új évet. Fellépésenként ő is mintegy negyedmillió forintot tehet zsebre. Vastag Csabát követi a többi tehetségkutatós sztár, akik nagyjából 200.000 forintért vállalnak egy fellépést.

Hozzászólások