Ennyit keres Berki Krisztián

Folyton a berki zsebében turkálnak

2015/02/20

Berki Krisztián november elején utazott Costa Ricába, ahol három hónapot töltött, az Éden Hotel felvételével. Most kiderült, hogy mennyit keresett ezzel a munkával.

Köztudott, hogy a hazai celeb műsorvezetők sokat keresnek, így szinte természetes, hogy a berki zsebébe is be szeretnének kukkantani rajongói. Mint kiderült, a műsorvezető 30 millió forintnyi bevételre tett szert a műsorral, az étkezését, fogyasztását, szállását is állta a produkció. A TV2 stylistjai 100 szettet vittek neki az útra, méghozzá több millió forint értékben. Természetesen nem öltönyökről van szó, hanem egyszerű, lenge nyári öltözékről.

Berki ezzel az ország legjobban fizetett sztárjává vált, de ennek ellenére a berkiéknél az egész család dolgozik, hiszen Pamela is helyet kapott a munkában, ő fogja vezetni az Éden Éjjelt.

berkikrisztian13

– Fontos számomra, hogy Pamelát vissza tudjam vezetni a társadalomba, újra pénzt keressen, hogy ne mindig az én pénztárcámat kelljen kinyitni – mondta Berki a Borsnak. – A TV2 minden szintjén és emeletén lobbiztam, hogy megtudjam, lesz-e olyan műsor valamelyik csatornán, amelyben a gyermekem anyja kamatoztathatná azt a tudást, amit én adtam át neki.

Berki Krisztián az egyetlen hazai celeb, aki soha nem titkolta, mennyire szeret nagy lábon élni. Vásárolt már magának luxus-Mercedest, és pózolt már 10 millió forintot érő vörösarany órában is.

Hozzászólások