Ennyit keresnek a magyar pornósok

A szám amire mindig is kíváncsi voltál...

2017/02/23

Azt hiszem az emberek 90%-a elmondhatja magáról, hogy mindig is kíváncsi volt mennyit keresnek a pornósok valójában. Most kitálalt a pornókirály. 

Az már kiderül, hogy nagyjából 200 ezer forintról indul egy jelenet ára külföldön, de ahogy ott, úgy Magyarországon is ennél összetettebb a helyzet. A 24.hu Kovács Kovi Istvánt, a legismertebb hazai felnőttfilmproducert kérdezte arról, hogy mégis mennyit keresnek a magyar pornósok. Kovi elárulta, hogy óriási a szórás, és bármennyire is jó valaki, az elején, kezdőként kevesebbet keres, mint a már befutott sztár. Ez lehet pár tízezer forinttól a csillagos égig érő gázsi.

Persze vannak itt is „felárak” mint a dupla behatolás, vagy a hagyományos szextől eltérő jelenetek.

De mégis mennyi az annyi?

“Ez megegyezés kérdése. Általánosságban elmondható, hogy 50 ezer forintnál kevesebbet nem szoktak kapni a lányok. A szereplők jelenetenként kapják a pénzüket, régebben előfordult, hogy egy sztárral exkluzív szerződésünk volt, de ez már nem divat” – mondta a pornófilmek királya.

Itthon egyébként a nemzetközi tendenciákhoz hasonlóan visszaesett a forgatások, különösen a nagy forgatások száma, hiszen rengeteg felnőtt tartalmat, ingyenes filmet találni a neten.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hozzászólások