Ennyit keresnek a sztárok – Majka viszi a prímet

Hajdú Péter a lista végén

2014/11/10

Sokszor csak mesés sztárgázsikról hallani, de konkrétan nem lehet tudni: mennyit is keresnek a hírességek. Most kiderült! Majka, Claudia, Berki, Ördög Nóri és Balázs kaszál a legtöbbet!

Majka a listaverzető

Az ózdi hős megcsinálta a szerencséjét! Persze csak a szerencse vajmi kevés lett volna… A Való Világban feltűnt Majka bebizonyította, hogy igazi tehetség; nem csak rapperként, hanem műsorvezetőként is milliókat tud szórakoztatni. A Blikk információi szerint ez évente mindegy 47 millió forintot hoz neki! A fellépésekből havi 3 millió ütheti a markát, a Sztárban sztár 3, a Rising Star pedig 8 milliót hozhat a konyhájára.

Majka

Liptai Claudia, Sebestyén Balázs és Berki Krisztián ugyanannyiból gazdálkodik

Liptai Claudia fő kenyéradója a TV2, ahol számos produkció műsorvezetőjeként, valamint a Jóban Rosszban szereplőjeként is szépen keres, emellett pedig színházi darabokban játszik, és több reklámszerződése is van. Sebestyén Balázs az RTL Klub és a Class FM vezető arcaként, Berki Krisztián pedig a TV2 zászlóvivőjeként visz haza megközelítően ugyanannyit. Úgy 40 millió ütheti a markukat évente.

Ördög Nóra a legtöbbet kereső kismama

Két pici gyermek mellett nem áll meg egy pillanatra sem Ördög Nóri, és ez meg is hozza az eredményét. A TV2-höz igazolt műsorvezető a csatornától is sztárgázsit kap, de remekül prosperál saját vállalkozása, az Angyalműhely, valamint szép summát kap reklámok után is. Nagyjából 30 millió forintot keres évente.

ordognora2

Hajdú Péter és Fábry Sándor a lista végén

A két showmant nem kell sajnálni. Fábry és Hajdú is saját gyártásban készíti műsorát, amihez komoly reklámszerződések és egyéb bevételek társulnak. Sereghajtóként is évente 27 millió körüli összeget tehetnek zsebre.

Hozzászólások