Erdei Zsolt: az idei a tökéletes ünnep!

Az egykori bokszolónak csak a család számít

2014/12/26

Erdei Zsolt karácsonya ezúttal más, mint az eddigiek, hiszen idén már két gyerkőccel várják az ünnepeket. Madár igazán megküzdött azért, hogy boldogan ünnepeljen!

Erdei Zsolt és családjaBár Erdei Zsolt számára remekül indult az esztendő, hiszen akkor már tudta, hogy gyarapodni fog a család, ezért úgy gondolta: ez lesz élete legboldogabb éve. Közben azonban szörnyű érzések kerítették hatalmába őt és párját. Kislánya, Gréti ugyanis a vártál sokkal korábban, mindössze 6 hónapra született, és egy ideig nem lehetett tudni, hogy a pici életben marad-e…

Ám szerencsére a kis Gréti az édesapjára ütött, ugyanis nagy harcos. Mostanra teljesen egészséges, erős baba lett, így Erdei Zsolt és családja számára igazán szeretetteljes és boldog az idei karácsony.

Nagyon készültünk a karácsonyra: ajándékok, karácsonyfa – a gyerekeknek mindenképpen olyan élményeket szerettünk volna okozni, amiket nem felejtenek el. Bár azt nem kedvelem a karácsonyban, hogy ünnepek előtt minden vásárlás háromszor annyi időt vesz el, mint máskor, de amikor meglátja az ember a szépen kivilágított utcákat vagy betéved egy vásárba, akkor elragadja a meghitt hangulat, az mindenért kárpótol. Az ünnepek alatt nem dolgozom, csak élvezem a családom szeretetét, a karácsonyfa fényét és a csillagszórók illatát. Ez az első karácsonyunk, amikor Gréti is velünk lesz, de egyelőre ő nem fogja fel, mi is történik pontosan. A nagyfiunk, Viktor már 8 éves, ő már hihetetlenül várja a karácsonyt és az ajándékokat” – mesélte Madár.

Hozzászólások