Érdemeld ki a bennem rejlő szexi nőt

A karizmatikus férfiak ajándéka

2015/11/27

A szexisség a női lét egyik alapvető eleme, nélküle nem lehet teljes a női identitás. Feltüzel, lázba hoz, lángol, dögössé tesz. Olyan, mint a finom csokoládé chili és narancs ízesítésben. Édes, de pimaszul csípős. De mitől érzi magát szexinek egy nő?

A tökéletes együttlétek hálószobatitkát sok minden meghatározza. Én az egyik elemét a szexisségben látom, a mindig megújuló nőben, aki képes feltüzelni a férfit, lázba hozni és uralni az ösztönt, ami belülről feszít. Számomra a női lét egyik alapvető eleme, hogy jól érezzem magam a bőrömben. A tökéletes kelléke a tárházamnak az a fegyver, ami eredendően bennünk van kódolva, amitől kívánatossá válunk, ami meghódításra vár. De a szexisség nem mindig jön magától, azt hiszem egy férfinek egyrészt ki is kell érdemelnie, hogy a nő befogadja intimitása ezen szintjére, másrészt kell hozzá maga a férfi, aki jellemével és karizmájával támogatja a nőt.

Elegant blonde sexy woman.

Emlékszem, az egyik legizgalmasabb együttlét az volt számomra, amikor annyira gyönyörűnek, ellenállhatatlannak éreztem magam pusztán a férfi látványától, hogy nem kellett hozzá trükkös csipke vagy ostor a kezembe. A vágy, ami a szemében tükröződött elég volt nekem ahhoz, hogy őrülten dögösnek és kívánatosnak érezzem magam. Imádtam, ahogyan hozzám ért, ahogy csókolt, finoman és vadul egyszerre. Ahogy határozott karjaival körbefonta a derekamat, nekitámasztott a szekrénynek és képtelen voltam menekülni az öleléséből. Cinkos kis játékot űztünk egymással, ő akart, én pedig finoman ellenálltam, nem hagytam, hogy egyből magáévá tegyen. Azt szerettem élvezni, ahogy elborítja agyát a kéj és közben láttam a szenvedést az arcán, ahogy igyekszik kontrollálni a testét és az elméjét. Nem azzal kellett foglalkoznom, hogy van-e kis hurka a hasamon, vagy jó vagyok-e neki, hanem hagytam, hogy mindkettőnket magával ragadja a belőle táplálkozó szexi énem.

Viszont leblokkolok, ha mindezt nem érzem. Állítólag akadnak nők, akik nem igazán érzik a szexualitásuknak ezt a titkos kis zugát, így nem is képesek megadni a férfinak azt, amire ezen a szinten vágynak. De a dolog fordítva is működik. Ha készülök egy huncut csipkével, egy szexi harisnyával és magával ragadó szexuális élményre számítok, egyszerűen lerombolja a vágyaimat, ha a férfi nem értékeli bennem a Nőt. A vadócot, a dögöt, az ellenállhatatlan istennőt, akit szét akar szedni és magáévá tenni. Mit tehetnék, ha szükségem van a tűzre, de falakba ütközöm? Hogyan mondhatnám azt valakinek, hogy AKARJ!, ha a reakciói nem ezek? Joggal esek kétségbe és gondolkozom el azon, vajon elég jó vagyok-e neki, kellek-e aznap éjjel, vagy fölösleges próbálkozás a részemről? Szükségem van a férfi erőre már az ágy felé menet. Kell az, hogy szétszedj, hogy rajongj, hogy meghülyülj és elveszítsd a fejedet a puszta látványomtól! Különlegesnek, egyedinek és értékesnek akarom érezni magamat. Melletted, tőled! Az kell, hogy lehengerelj a karizmáddal, az benned lévő erővel és ősi ösztönnel, ami engem is felszít és megperzsel.

Ha nem tudod a nőt Nővé tenni, hamar unalomba fullad a kapcsolat. Kihűl az izzás, elalszik a láng, mert nincs, ami táplálja. Ne hagyd, hogy a nő úgy érezze, nem kell. Éleszd fel a szunnyadó oroszlánt, legyél határozott és cselekedj! Láncold magadhoz, követeld az istennőt, mert minden nőstényben ott van, csak lehet, hogy elő kell csalogatnod. De ehhez te is kellesz!

Hozzászólások