Érkezik az év legromantikusabb karácsonyi filmje

Már az előzetes is meggyőzött minket

2017/12/05

Elérkezett az év azon időszaka, mikor szívesen betakarózunk, készítünkegy forrócsokit és valami szuper karácsonyi filmet nézünk.

A kötelező karácsonyi filmek mellett, mint az Igazából szerelem, a Reszkessetek betörők vagy a Télapu, idén érdemes lesz néhány újat is megnézned. Többek között a Netflix új moziját ajánljuk a figyelmedbe a Egy karácsonyi herceget. Az eddigiek alapján az év egyik legromantikusabb filmjének ígérkezik!

Az Egy karácsonyi herceg egy fiatal újságíró lányról szól, aki azt kapja feladatnak, hogy egy sármos hercegről írjon, aki nem mellesleg ex-Playboy. A fiatalok között azonnal szikrázni kezd a levegő, plusz a herceg pont feleséget keres magának…
Természetesen -ahogy az az ilyen filmeknél lenni szokott- rengeteg akadály áll szerelmük útjába. A kérdés, hogy vajon kibírja-e ezeket a kapcsolatuk, illetve, hogy az átlagos lány készen áll-e arra, hogy hercegnővé váljon?

A Twittert már elárasztották a dícsérő posztok, tehát mi is nagyon kíváncsiak vagyunk a filmre!

„A Netflix egy igazi karácsonyi filmet csinált, én teljesen rákattantam”– áradozott egy csaj.

„A Netflix felajánlhatna nekem egy ingyenes csomagot, ugyanis annyi embernek elmondtam, hogy nézzék meg”– írta egy másik fan.

forrás

Hozzászólások