Erős Antónia 44 évesen még babát szeretne

38 évesen lett anyuka

2014/09/25

Szíve szerint ikrei mellé még egy gyermeket bevállalna Erős Antónia. “Soha ne mondd, hogy soha” – összegezte véleményét a témáról a népszerű híradós.

Erős Antónia már jó ideje házasságban élt a férjével, amikor úgy döntöttek: családot alapítanak. Ekkor az RTL Klub csinos híradósa 38 éves volt, és sokan azt mondták rá, hogy karrierista, amiért eddig várt a babázással.

Erős Antónia 2Szó nem volt erről, csak jó sokára jutottunk oda a férjemmel, hogy gyereket vállaljunk. Meg kellett várnunk azt a pillanatot, amikor mindketten igazán akarjuk. Nem tagadom, volt olyan, hogy ő szerette volna és én nem, majd fordítva – mondta a tévés, aki párjával együtt próbálta úgy alakítani az életét, hogy minél több időt tölthessenek négyesben. De még így is előfordul, hogy a sok elfoglaltság miatt bébiszitter is vigyáz az ikrekre, Matyira és Szonjára” – mondta a Blikknek Erős Antónia.

A híradós egy gyermekvállalásról szóló felmérés kapcsán fejtette ki a véleményét a családalapításról.

A mai harmincévesek egy része még otthon él a szüleivel. Nehezen költöznek el, de ez nem is csoda, mert mégis hova mehetnének? Egy átlag fiatal keres körülbelül havi nettó 120 ezer forintot, amiből az albérlet kifizetése után szinte semmi sem maradna, ha különköltözik. Gyerekvállalásra sokan még gondolni sem mernek. Az én nővérem például 21 évesen szült, fiatal volt, és az anyukánk is az volt. Tudott segíteni mindenben, akkor ugyanis annyi idős volt, mint most én” – osztotta meg gondolatait Antónia.

Bár a tévés teljesnek érzi az életét a férjével és ikreivel, de nem veti el annak a lehetőségét, hogy bővüljön a család.

Erre szokták azt mondani, hogy soha ne mondd, hogy soha. Amikor az ikreim megszülettek, akkor azt gondoltam, hogy bármikor szülnék még bármennyi gyereket, mert azt gondolom, hogy annál nagyobb dolog nincs, mint amikor a gyerekedet magadhoz öleled, és odahajol magától és puszit ad. Persze az eszemmel tudom azt is, hogy azért ennek fizikai korlátai is vannak… Szóval az eszem azt mondja, hogy van két gyerekünk, és ez így is marad, de a szívem azért másképp gondolkodik” – tette hozzá titokzatosan Antónia.

Hozzászólások