Erős Antónia botrányba keveredett

Schobert Norbi sem hagyja szó nélkül

2015/11/10

Durva támadás céltáblájává vált Erős Antónia, de nem hagyja, hogy besározzák a nevét. A híradós megteszi a szükséges jogi lépéseket.

A napokban robbant a botrány: a hatóság vizsgálódott az egyik élelmiszer-ipari cégnél, melynek során 53 tonna terméket zároltak, és egy gyanús fémhordót is talált, melyben egy tonna lejárt szavatosságú termék volt. A vizsgált cég ügyvezetője szerinte mindent szabályosan csináltak, és a hatóság azért vizsgálódott nála, mert Erős Antónia vagy egy ismerőse feljelentette őt. Bár állítását nem tudja bizonyítani, de az ellenőrök beszélgetéséből tisztán hallotta.

Erős Antónia

Erős Antónia az ország cukormentes tortájának arca, a létrejöttében is közreműködik. Összetűzésbe keveredtem vele, ugyanis kiderült, hogy a sütemény cukortartalma tízszerese a diabéteszesek számára megengedettnek, és szóltam is neki emiatt. Sőt felajánlottuk, hogy almacukrot biztosítunk a sütikhez, de ezt sem fogadta el” – mondta a Borsnak a vizsgált cég ügyvezetője, Antalicz Miklós, aki kifogásolja a hatóság munkáját is. – “Nem objektíven vizsgálódtak, a jegyzőkönyvből sorokat húztak ki, viszont egy terméket sem vizsgáltak meg. Eddig kilencmillió forint a veszteségem, de a jogerős határozatig ez az összeg emelkedhet”.

Az RTL Klub népszerű híradósa hosszú évek óta rengeteget segít a cukorbetegeknek.

A cég vezetőjének minden kijelentése komolytalan és a valóságtól elrugaszkodott, így azokat kommentálni sem szeretném, de a szükséges jogi lépéseket megteszem” – jelentette ki a napilapnak Erős Antónia. 

Schobert Norbi

A fitneszguru Schobert Norbi sem hagyta szó nélkül az egyre dagadó élelmiszer botrányt. Már csak azért sem, mert a vizsgált céggel neki is volt egy afférja: azt mondták az Update szójás lisztről, hogy mérgező, de állításuk nem volt valós, így a cég a becsületsértési eljárás során figyelmeztetést kapott.

A céget arra kötelezték (M-Gel Hungary Kft – Diawellness), hogy minden 2015-ben gyártott poralapú termékét hívja vissza, mivel nem biztosított a termékek nyomon követhetősége, így nem zárható ki, hogy összetevőként lejárt szavatosságú alapanyagot használtak fel. – Te kicseréltetted már?” – írta Schobert Norbi a közösségi oldalon.

Még egy utolsó momentum, egyenesen az udvarból…:-(“A céget arra kötelezték(M-Gel Hungary Kft – Diawellness), hogy…

Szerző: Norbi Update2015. november 9.

Nemrégiben a TS Gastro került támadások kereszttüzébe egy NÉBIH ellenőrzés kapcsán. A közétkeztetési cég vezetője úgy döntött: reagál az őket ért vádakra. Olvass tovább!

TS

Hozzászólások