Erőss Zsolt özvegye nyitott egy új szerelemre

Szívében örökké őrizni fogja volt férje emlékét

2015/12/11

Erőss Zsolt két évvel ezelőtt tűnt el egy végzetes hegymászás során. Felesége azóta is őrzi az emlékét: a mászás igazi öngyógyítás számára, sőt gyerekei is lelkesednek a sportért.

2013 májusában hódította meg a Kancsendzöngát Erőss Zsolt és Kiss Péter, ám a kaland végzetes fordulatot vett, amikor megszakadt velük a kapcsolat, majd két nap eredménytelen keresés után eltűntnek nyilvánították őket.

Zsolt özvegye, Hilda sosem neheztelt a férjére szenvedélye miatt, és bár halála után pszichológus kezelte őt és kislányát, mára enyhült a fájdalom.

Ha nem is zártam le, de a megfelelő helyre kerültek a dolgok. Ma már nem a gyász tölti ki a mindennapjaimat, már van jövőképem. A gyerekek előtt sem tabu az édesapjuk halála. Zsolt fényképe ugyanúgy kint van a lakásban a falon, és nemcsak a jeles napokon, de a hétköznapokban is velünk van gondolatban. De ha hirtelen megtalálna a szerelem, lehet, hogy nem mondanék nemet. Most azonban az az elsődleges, hogy a mindennapok szépségeinek szeretetét megtanítsam a gyerekeimnek” – mesélte Sterczer Hilda a Bestnek.

Apa akkor jön haza, mikor virágzik az akác – A legeredményesebb magyar hegymászó, társával Kiss Péterrel tavaly május…

Szerző: 4bakancs2014. május 16.

Az özvegy terápiás céllal tart falmászást figyelemzavaros és hiperaktív gyerekeknek, ám saját maga is öngyógyításként fogja fel. Ám nem csak ő, a gyerekei is rendszeresen eljárnak a terembe, ahol együtt gyakorolják a falmászást. Ki tudja, talán ők is édesapjuk nyomdokába lépnek majd?!

Hozzászólások