Erőszak Budapesten! – Ők az elkövetők

A rendőrség segítséget kér

2015/01/06

Nemi erőszak elkövetéséért keres a rendőrség két férfit! Az elkövetők még júniusban szólítottak le egy fiatal nőt Budapest belvárosában, majd az egyikük erőszakoskodni kezdett, és akarata ellenére közösült vele, amit társa végignézett. A rendőrség a lakosság segítségét kéri: aki felismeri az elkövetőket, azonnal jelentse!

A két férfi június 13-án, hajnali fél 4-kor sétált a Nagykörúton a Dob utca sarkán, itt rögzítette őket egy biztonsági kamera. A rendőrség kiadványa szerint ezután találkoztak egy nővel, akivel beszélgetésbe elegyedtek. Ezután az egyik férfi megfenyegette a nőt, erőszakoskodott vele, majd megerőszakolta, társa pedig végignézte az aktust.

erőszakkal vádolt két férfi (Fotó: police.hu)
erőszakkal vádolt két férfi (Fotó: police.hu)

A rendőrség kiadta az elkövetőkről készült képet, és azt kéri az emberektől, hogy bárki, aki felismeri a két férfit, tudja a nevüket vagy a jelenlegi tartózkodási helyüket, az hívja a VII. kerületi Rendőrkapitányságot a 06-1-4618100 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható „Telefontanú” 06-80-555-111 zöld számán (h-cs: 8-16 óráig, p: 8-13 óráig), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén

Hozzászólások