Erőszakot szült a valóságban A szürke ötven árnyalata

Vér folyt a moziban

2015/02/17

Az biztos, hogy E.L. James bestsellere nem hagy hidegen senkit, ugyanis nem lehet mellette szó nélkül elmenni. A szürke ötven árnyalata nemcsak a párkapcsolatokra gyakorolt komoly hatásokat…

Már a könyv is károsan hatott néhány kapcsolatra. Sőt voltak olyanok is, akik Mr. Grey és Miss Steele története miatt vetett véget házasságának. A felszínre törő elfojtott vágyak megjelenítése sok nőnek adtak löketet ahhoz, hogy vállalják fel szexuális igényeiket párjukkal szemben, ám volt, aki túllőtt a célon.

Az utóbbi napokban már a mozivásznakat is elárasztotta Christian és Ana szerelemi, vagy inkább szexuális élete. A termek roskadásig megteltek a lelkes rajongókkal és a szkeptikus ellendrukkerekkel, így nem is csoda, ha esetleg nézeteltérések adódtak a képkockák láttán.

fifty-fifty-shades-of-grey-lube-leaves-woman-so-disappointed-she-sues-for-false-advertising

A glasgow-i eset azonban teljesen rendhagyó. Február 14-én, szombaton többen romantikázásra vágytak a Valentin-nap kapcsán érthető módon, viszont akadtak olyan hölgyek is, akik ittas állapotban érkeztek a vetítésre valószínűleg azért, hogy jobban át adhassák magukat az élvezeteknek. A probléma akkor kezdődött, amikor hangoskodásuk már zavarta a többi néző figyelmét. Egy páros férfi tagja megpróbálta csendre inteni az indulatos hölgyeket, akik egy törött üveggel támadtak vissza. A felszólaló megsérült, de szerencsére nem kellett mentőt hívni, hogy ellássák a sebét.

Hozzászólások