Erotikus táncot lejtett a színésznő

Nektek hogy tetszik?

2015/04/07

A Neveletlen hercegnő főszereplője erotikus táncával borzolja a kedélyeket. Anne Hathaway mintha igyekezne behozni az utóbbi időszakban lemaradását, már ami a botrányokat és magamutogatást illeti. Biztosan megirigyelte Miley Cyrus sikerét, és hogy az üde és hamvas színésznőcskéből egy vérbeli profi előadó vált.

Az erotikus produkcióról természetesen felvétel is készült, ahol Hathaway még egy finom kis nemzetközi jelzéssel is odköszönt a műsorban másik meghívottként jelen lévő Emily Bluntnak. Persze ez is csak az előadás része volt, bár az Ördög Pradat visel című filmben egyszer már alakítottak ellenfeleket, akár azt is gondolhatnánk, hogy ez a valóságban is így van. A mosolygós arcokat látva erről azonban nem vagyunk meggyőződve!

anne hathaway

Persze előadását látva még azt is mondhatnák, hogy a botrányos énekesnő valódi kihívóra lelt. Igaz a színésznő mindezt egy show kedvéért csinálta, valószínűleg esze ágában sem lenne ilyen eszközökhöz folyamodni, hogy egy kis figyelmet kapjon. Míg Miley állandóan azon mesterkedik, hogyan vonja magára a nagyvilág szemét, addig a színésznő megmarad a realitás talaján, és inkább szakmai pályafutására koncentrál.

Térjünk vissza inkább az erotikus előadáshoz, ami inkább volt vonaglás a színésznő részéről, mint valódi szexi produkció. Igaz, néhány ruhadarab még így is lekerült róla, ami szokatlanul sokat mutatott Hathaway hófehér testéből. Aki esetleg nem tudná, a paródia Miley Cyrus botrányos videoklipjén alapszik, méghozzá azon a Wrecking Ball-on, amiben a szőkeség anyaszült meztelenül, egy pár bakancsban hintázik egy faltörő vasgolyón.

Szavazz, hogy melyik előadás tetszik jobban!

Ha kíváncsi vagy rá Anne Hathaway hogyan hozta a formát, kattints a videóra!

Itt pedig megnézheted az eredeti klipet! Szerinted melyikük a jobb?

Melyik színésznő erotikus tánca jobb?

Hozzászólások