Erre a férfira cserélte a felesége Channing Tatum-ot!

Űgy tűninek Jennanak nincs kifejezetten zsánere

2019/04/04

Channing Tatum és Jenna Dewan volt Hollywood álompárja egészen tavaly áprilisig. Azóta mindketten megtalálták az igazit.

Alig egy éve  Channing Tatum és gyönyörű felesége egy közös közleményben kürtölte világgá, szakítottak. “Hé, világ! Van itt valami, amit szeretnénk megosztani veletek. Úgy döntöttünk, hogy elválunk. Nagyon megszerettük egymást egymást évekkel ezelőtt, csodás utunk volt egymás oldalán. Semmi nem változott, még mindig szeretjük egymást, de a szerelem egy csodás kaland, ami most más utakra visz mindkettőnket” – írta ki az oldalára a színész és igyekeztek azt is leszögezni, harmadik félről szó sincs.

Azóta persze kiderült, a sármos sztár újra szerelmes, a szíve pedig – a korábbi pletykákkal ellentétben – nem Amber Heard-ért, hanem Jesse J-ért dobog. A párt néhány hete Londonban fotózták le együtt. Ott romantikáztak. Egy dolog felett eddig szemet hunytunk: megvan Channing Tatum utódja is! Jenna Dewan ezt a férfit szereti!

 

Splash News (@splashnews) által megosztott bejegyzés,

Jennat március második felében, Nyugat-Hollywodban fotózták le az új párjával. Steve Kazee színész, de kicsit sem hasonlít Tatumra…

jennadew

És egy gáláns férfi. Jenna és Tatum közös kislányának, Every-nek az összes cuccát magára vállalta.

every

Hozzászólások