Erre a motorra pattant Rékasi

Csodajárgányt kapott a születésnapjára

2015/09/28

Ötletes szülinapi ajándékkal lepte meg a családja Rékasi Károlyt: a színész egy motort kapott – ha már a régit összetörte a balesetében.

Ilyen jó születésnapja talán még sosem volt Rékasi Károlynak, aki nem csak sok üdvözletet és szeretete kapott, de jó hírt és egy szuper motort is. Na jó, a motor éppenséggel kicsit kisebb, mint az, amelyiket súlyos balesetében összetört, de a rehabilitáció előtt álló színész egyelőre ennek is nagyon örül.

“Igeeeeeen!
Megvan az új moci!
Tegnap este kaptam, mert addigra betöltődött az 53…” – írta a képhez Rékasi.

12065776_1005421836194949_3616953484499635384_n
Fotó: Facebook

„Pénteken közölték velem az orvosok, hogy a röntgenvizsgálat alapján megfelelően forrnak a csontok. A doktor úr már ki is jelölte a rehabilitáció időpontját, ami öt hetet vesz majd igénybe. Aztán pedig elmentünk a családdal vacsorázni egy hangulatos helyre. Mikor hazaértem, a sok szép ajándék mellett várt egy nagyon ötletes meglepetés: egy 53-as rajtszámmal ellátott játékmotor. Kitől mástól kaptam volna, ha nem az édesanyámtól és a húgomtól? Jászberényből hozták nekem” – mesélte a Blikknek nevetve Rékasi.

A színész most töltötte be az 53. életévét, és bár egy ideig valószínűleg hanyagolnia kell a száguldozást, az megnyugtató, hogy az orvosok csupa jó hírt közöltek vele, így elkezdhet komolyan rágyúrni az előtte álló rengeteg feladatra, hiszen hamarosan újra színpadra kell állnia.

Hozzászólások