Erre senki sem számított: Vajnáék meglepték rajongóikat

Újabb családtaggal bővül a Palácsik-Vajna család?

2014/10/09

Azt már tudjuk, hogy kisbabát kért születésnapjára pár nappal ezelőtt Vajna Tímea férjétől. Most azonban az is kiderült, hogy lehet örökbe fogad majd a boldog pár.

Akár sokmilliós ékszert vagy luxusutazást is kérhetne születésnapjára, ám Vajna Timi teljesen másról ábrándozik. Gyermeket szeretne Andy Vajnától. A Miss Universe tulajdonosaként tevékenykedő Timi épp ma tölti be 32. életévét, és úgy érzi, három éven belül anya szeretne lenni. Korábban egy jósnőtől megtanulta a kártyavetést, és a lapok már többször kiadták: benne van a sorsában egy gyermek. – számolt be korábban erről az RC News.

Így nyilatkozott korábban Andy Vajna felesége:

„Mindig is érdekelt a jóslás, ezért körülbelül három évvel ezelőtt megkerestem egy cigányasszonyt, aki nagyon jó jósnőnek számít, és megkértem, hogy tanítson, mert úgy éreztem, hogy van képességem erre. Valóban így lett, ő is megerősített ebben. Nemcsak a környezetemnek szoktam kártyát vetni, hanem magamnak is. Amikor még a kapcsolatunk elején voltunk Andyvel, és még szóba se került az esküvő, többször is jósoltam magamnak, és mindig az jött ki vele kapcsolatban, hogy esküvő és kislány. Az egyik jóslatom már bejött, remélem, hamarosan a másik is teljesülni fog, bár inkább fiús anyaként tudom elképzelni magam, de persze mindegy a neme, az a lényeg, hogy a gyermekünk egészséges legyen! Minden nő végiggondolja az életét és a jövőjét a születésnapokon. Mi az, amit már elért, mi az, amit még nem, mire vágyik, és hogyan alakult eddig az élete. Én is így tettem, a gondolataimat pedig megosztottam természetesen a férjemmel. Harminc fölött a nőknél már napirenden van az anyaság. Én is így gondolom, engem is foglalkoztat a téma, egyre jobban. Azt mondtam Andynek, hogy szülinapom alkalmából azt kívánom, két éven belül essek teherbe, hogy 35 éves koromra már a kezemben tarthassam a közös gyermekünket.”

Megkapta nyereményautóját és a többi ajándékot Miss World Hungary 2014
Vajna Tímea (fotó: Kiskegyed)

Egyelőre még szükségük van arra, hogy jobban megismerjék egymást. Ez a fajta megfontoltság korábban is jellemezte Vajna Timit, ugyanis férje többször is kénytelen volt megkérni a kezét, mivel a 32 éves szépség háromszor adta vissza a jegygyűrűjét.

Arra is van esély, hogy fekete vagy kínai gyermeket fogadnak majd örökbe, de Timi szerint megtalálják annak a módját, hogy közös babájuk legyen. Andynek az a legfontosabb, hogy minden úgy alakuljon, ahogy felesége szeretné.

Hozzászólások