Erre vágyik Britney Spears Brad Pittel

Vajon Angelina Jolie mit szól az énekesnő terveihez?

2015/06/16

Britney Spears megdöbbentő kijelentéssel rukkolt elő. A kétgyermekes anyuka arra vágyik, hogy Brad Pittel és hat gyermekével tölthesse a mindennapjait. Ennyire unatkozik az énekesnő?

Britney Spears mindössze egyszer találkozott eddig a jóképű színésszel, de azóta is furcsa terveket szövöget. A színész-rendező apuka irigylésre méltó boldogságban él párjával, az Oscar-díjas színésznővel, Angelina Jolie-val és hat gyermekükkel, melyből három közös, három pedig örökbe fogadott csöppség.

Az énekesnő alig három hónapja bővítette ki Las Vegas-i otthonát, máris van egy b terve, ha nem jönne be az énekesi pályafutás: babysitter szeretne lenni. Nem is akár hol, Britney nem aprózza el, egyből a Jolie-Pitt klán gyerekeire vigyázna, így növelve kettőről nyolcra a körülötte sertepertélő gyerekek számát.

angelina brad

Azt egyelőre nem tudni, hogy mit szól ehhez az ötlethez a sztárpár, de az énekesnő úton- útfélen elhinti az ötletet. A minap élő adásban mesélt jövőbeli terveiről, a Good Morning Britain című műsorban, ahol a műsorvezető azt pedzegette, ez biztosan nem lenne könnyű feladat, mire Spears csak annyit mondott: “Jó móka lesz!”.

Felelősségteljes hozzáállás, az biztos. A sztárpár hat gyermeke már nem annyira kicsi, elég elevenek, biztosan nem lesz könnyű dolga az egyébként nem túl erős idegzettel rendelkező énekesnőnek. Gondoljunk csak néhány évvel ezelőtti hirtelen ötletére, amikor leborotváltatta a haját.

britney spears

Ettől függetlenül persze gondos anyuka Britney, hiszen saját gyermekeinek is megbízható anyukája, együtt tanul velük, már mindketten iskolás korúak, Sean Preston 9 éves, Jaydes James pedig 8. A matematika például állítása szerint kifejezetten jól megy nekik, akikkel együtt szokták megcsinálni a házi feladatot.

A Brangelina pár eddig nem reagált a lelkes ötletre, hogy mit szólnának hozzá, ha Britney vállalná a babysitter szerepet a családjukban, de ami késik, nem múlik!

Bevállalós sztáranyuka! Britney Spears dögösebb, mint valaha. Azt, hogy hogyan csinálja nem tudjuk, ellenben ami biztos, hogy volt olyan merész és a saját fehérnemű kollekcióját saját testével reklámozta. Nézd meg a képeket!

britney-spears-fehernemu-kollekcio-szexi-cosmopolitan(5)

Hozzászólások