Erre vágyott Sarka Kata – most megkapta

Lenyűgözte London

2014/12/16

Sarka Kata és Hajdú Péter ismét közös utazáson vett részt, ezúttal Londont hódították meg. Kata először járt itt, de azonnal beleszeretett az angol fővárosba.

Sarka Kata
Katát teljesen lenyűgözte London

Kata imád utazgatni, és szerencsére férje mellett sok lehetősége van arra, hogy világot lásson. Bár a szíve mindig New Yorkba húzza vissza, Londonban egy kicsit újraélhette az amerikai nagyváros nyüzsgését.

„Bárhol jártam eddig a világban, mindig New Yorkba vágytam vissza, de most valahol visszakaptam ezt az érzést: London olyan, mint egy kis New York. Kint rengeteg magyarral találkoztunk, mindenki nagyon kedves, felszabadult és jó fej volt –egy kicsit szinte itthon éreztem magam. Most jártam itt először, bár egyszer nyolcadikos koromban egy osztálykirándulás keretében elmehettem volna, de a szüleim akkor a tanulás miatt nem engedtek, azóta pedig valahogy teljesen kimaradt az életemből. Most viszont sikerült pótolni a kimaradt élményeket, és bár csak néhány napunk volt, én teljesen beleszerettem: azok az utcák, a különleges házak elvarázsoltak. Itt is megnéztük a Mamma Mia!-t, amit már nagyon sok országban láttunk, de valahogy mindig új és más – itt is ugyanezt éreztem. És végre láthattam élőben a Big Bent is” – mesélte az RCnews-nak Sarka Kata, aki még mindig a londoni városnézés hatása alatt áll.

Hozzászólások