Érzéseiről vall Liptai Claudia szerelme

Horváth Ákos gyermeket szeretne Claudiától

2014/09/13

Bombaként robbant a hír, amikor Liptai Claudia közös fotót posztolt új szerelméről, alig két hét elteltével Horváth Ákos őszintén mesél érzelmeiről. Gyermeket is szeretne Claudiától.

A két színész több, mint húsz éve ismeri egymást, hiszen a főiskolán találkoztak először. Ám csak néhány hónapja mozgattak meg olyan érzelmi húrokat, amelyek egy mindent elsöprő szerelemhez vezettek. Még a Budapest-Szombathely távolság sem okoz gondot, Ákos gyakran látogatja Claudiát Budapesten, az első Sztárban sztár adását is a stúdióban kísérte figyelemmel.

liptaiclaudiaparja„Ha valamit igazán akar az ember, akkor, azt hiszem, nincsenek határok. Ez szimplán logisztika, hogy épp ki megy kihez. Amikor tehetjük, pár napra elvonulunk, tehát nem mondanám, hogy nagyon kevés időt töltünk együtt” – mondta a Blikknek Horváth Ákos.

A szombathelyi színész számára nem volt kérdés, hogy Claudia ismertsége ellenére felvállalja kapcsolatukat.

„Nem tagadom: nagyon-nagyon szeretem őt. Abban hiszek, hogy egy kapcsolatban nem kell taktikázni, az ember igenis vállalja az érzéseit. Egyébként nem volt bennem félelem amiatt, hogy őt az egész ország ismeri. Emberként, nőként látom őt, nem hírességként” – jelentette ki a Liptai Claudia szerelme.

Úgy tűnik, a szerelmesek számára gyermekeik sem jelentenek akadályt; Ákos nagylánya kifejezetten örül annak, hogy édesapját boldognak látja.

„Nagyon jó a kapcsolatunk a lányommal. Természetesen elmondtam neki korábban, hogy új kedvesem van, ő pedig nagyon örült. Azonnal szimpatikus volt neki Claudia, igaz, a kis Pankával még nem találkoztak, de ami késik, nem múlik. Panna csodálatos lány, ott voltam, amikor született, én vágtam el a köldökzsinórt. Erre persze tudatosan készültem, akkor még apasági tanfolyamra is jártam, elképesztő élmény volt. Semmihez sem fogható az apaság érzése, és szeretném újra átélni majd, szeretnék még gyereket” – tette hozzá Horváth Ákos.

Hozzászólások