Erzsébet királyné az áldását adja majd?

Harry hercegre vetette ki hálóját a színésznő

2014/10/28

A sármos trónörökös már több lánnyal is randizott, mióta véget ért kapcsolata Cressida Bonasszal. Úgy tűnik, az egyik hollywoodi sztár is szeretné kihasználni Harry herceg szingliségét. De vajon mit fog ehhez szülni Erzsébet királyné?

Mark Dyer And Amanda Kline - Wedding

Lindsay Lohan Londonba költözött egy időre főszerepe miatt, de úgy tudjuk, nemcsak a munka öröme miatt tartózkodik szívesen a szigetországban. A botrányhősnő egyik barátja bizalmas információkat árult el a színésznőről: Lindsay elszántan próbál összeismerkedni Harryvel. Nem titkolt vágya az, hogy hercegnő legyen, amit ugye csak ilyen úton érhet el, ha még ebben az életében szeretné megvalósítani álmait. Tökéletességüket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy mind a ketten vörös hajúak, így közös gyermekeik is cukik lennének – a színésznő szerint.

Állítólag eddig még nem sikerült elcsavarnia a fejét, ugyanis még nem volt alkalma rá. Nem kizárt, hogy véghez viszi majd tervét, az azonban nagyon is kérdéses, hogy ehhez mit fog szólni adott esetben Erzsébet királyné. Jó esély van rá, hogy a hollywoodi sztár botrányos múltja miatt búcsút mondhat uralkodói álmainak.

Premiere Of Dimension Films' "Scary Movie 5" - Arrivals

Hozzászólások