Erzsébet királynő évente csak egyszer alkalmaz sminkest

2019/11/04

Erzsébet királynőt csupán egy alkalommal sminkeli szakember, az év többi napján mindig maga készíti el sminkjét. Nem is ez a durva, hanem az, hogy nem látni túl nagy különbséget a kettő közt. Az évek és a rutin, mi?

Nyilván sokan most úgy érzik, hogy ettől nem változik a kenyér átlag ára és csak önkéntes agysejt foglalóval fárasztjuk olvasóinkat, de ha azt vesszük, hogy egy átlag sminkesnél egy nappali smink ára olyan 8000 forint körül van, akkor azért elgondolkoztató, mennyit spórol Erzsébet királynő azzal, hogy magának sminkel.

Ez a roppant fontos információ az uralkodónőről egy brit divattervező Angela Kelly új könyvéből derült ki, mely a The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe (magyarul: Az érem másik oldala: A királynő, a stylist/öltöztető és a gardrób) címmel jelent meg. Angela látja el a legtöbb divattippel a royalokat és köztük is legfőképpen a királynőt, mivel a királyi család többi tagja, főleg a fiatal Meghan és Katalin maguk öltözködnek.
Kelly új könyvében számol be arról, hogy Erzsébet királynő egyetlen alkalommal használja sminkmester segítségét, ami nem más, mint karácsonyi köszöntő beszédének a felvétele. Végül jöjjön két fotó, ami igazolja, hogy nincs ám nagy különbség az év különleges napja és a maradék 364 között. Talán ő finomabban bánik az alapozóval, mint a szakember, de a klasszik nagyi rúzs, a finoman hangsúlyozott szemöldök és a minimális pír teljesen stimmel.
230021-ii.-erzsebetkiralyno-erzsebet-kiralyno-stilusa.775x400 gettyimages-898156780-800x450
Hozzászólások