Erzsébet királynő megveti Katalint

A hercegnét a férje sem védi meg a támadásoktól

2015/08/19

Gyűlnek a viharfelhők a hercegi pár feje felett, Katalin ugyanis egyre többször kerül konfliktusba férje nagyanyjával, Vilmos azonban nem áll ki mellette.

Nem lehet könnyű dolga annak, akinek a családjában maga az anyakirálynő parancsol – pláne, ha olyan középosztálybeli családból származik, mint Kate Middleton. Hiába ő a királyi család egyik legnépszerűbb tagja, Erzsébet királynő megveti a származása miatt, sőt, a viselkedését is gyakran bírálja. Nem csoda, hogy Katalint gyakran hasonlítják Dianához.

Az ifjú hercegné a királyi család egyik legnépszerűbb tagja. Erzsébetet csak ez tartja vissza attól, hogy még keményebben lépjen fel kedvenc unokája felesége ellen. Még egy olyan fiaskót, mint amilyet a királyi család a kilencvenes évek végén átélt, nem akar: attól tart, hogy egy botrányba belebukhat – idézte a Hot egy komornyik szavait, aki nem sokkal elbocsátása után kitálalt azokról a dolgokról, amiket a palotában látott és hallott.

erzsébet királnyé
Erzsébet királynőnél a származás az első

A királynő állítólag gyakran Lusta Katinak és a Semmittevés hercegnéjének hívja Katalint, aki sokszor sírja el magát férje nagyanyja miatt. Vilmos ráadásul nem tesz semmit.

György herceg születésnapja sem volt olyan idilli, ahogy azt az újságokban lehetett olvasni. Katalin az ünnepség előtt pár órával sírógörcsöt kapott, mert hiába kérte a férjét, Vilmos sohasem hajlandó ellentmondani felséges nagyanyjának. Ez volt az a pont, amikor a fiatalasszony ellenállt, és kiabált a férjével. A királyi család több tagja felvilágosította Katalint, hogy ebben a családban nem szokás így viselkedni, és hogy utoljára Diana hercegnő merészelt ilyesmit tenni” – tette hozzá a volt alkalmazott.

Hozzászólások