Eseménydús héten vannak túl a sztárok

Összefoglaló a celebek életéből

2014/11/09

A sztárok ezen a héten is sok mindenen mentek keresztül. Berki Krisztián elutazott három hónapra Costa Ricára, ezért Kasza Tibi veszi át a helyét hamarosan. Kozsoról állapotáról kiderült az igazság, Lola pedig vadonatúj videoklipjével debütálhat nem sokára.

Exkluzív – Berki:”Én nem szexelnék, ez teljesen biztos”

berkikrisztian12

Hamarosan indul az Éden Hotel Berki Krisztiánnal. A SuperTV2 szuperprodukciója azért is számít kuriózumnak, mert ezt a műsort még soha nem vezette férfi. Így ez ismét egy remek lehetőség a berkinek, hogy bizonyítson. Krisztián utoljára az RC News-nak nyilatkozott.

Hazudtak Kozso egészségi állapotáról

kozso

Kozso intenzív osztályra került október 20-án, az életmentő beavatkozás után. Azóta többször hallhattunk, és olvashattunk a szomorú szamuráj egészségi állapotáról, azonban kiderült, nem volt minden igaz. Megszólalt a klinika igazgatója…

Lola megmutatja valódi énjét

Lola

Minden eddiginél többet jelent Lola számára a napokban elkészült új dala és a vele egyszerre debütáló klipje. Úgy érzi, ezzel sikerül eloszlatnia a személyét övező előítéleteket.

Kasza lett az új Berki?!

kaszatibi3

Berki Krisztián hamarosan elhagyja az országot, így Czippán Anett egyedül maradna, de ezt a FEM3 Café nem hagyhatta. Ki más vehette volna át a berki helyét, mint a kasza?

Egyre nagyobb a feszültség a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban

fotó: hir24.hu
fotó: hir24.hu

Bárdos András kilépett eddigi szerepköréből – a korábban csak a háttérben maradó híradós nagyon is aktívan kiállt blogjában Puskás Peti mellett, akinek Aleska Diamonddal való kapcsolata megdöbbentette a Celeb vagyok, ments ki innen! nézőit.

Hozzászólások