Esküvő Kiállítás – Mesevilágba csöppenhetsz

Segít felkészülni a nagy napra

2015/01/30

Gyönyörű virágcsokrok, ínycsiklandozó torták, szuper zenekarok, és ami a legfontosabb: mesebeli ruhák – ezekből lehet csemegézni a hétvégén a Papp László Sportarénában, az Esküvő kiállításon. 

Minden nő álma az, hogy a nagy nap tökéletes legyen, de a legtöbben nem is gondolnak bele, milyen hatalmas feladat megszervezni az esküvőt úgy, hogy minden a helyén legyen. Ebben segít az Esküvő kiállítás és vásár, ahol a menyegző minden fontos részletével megismerkedhetnek a párok, és olyan jelentéktelennek tűnő dolgokban is kérhetnek segítséget, ami talán eszükbe sem jutott.

1395087446519_IMG_4181
Milyen színű legyen az esküvő? A kiállítás ebben is segít

Sokan azt gondolják, ha megvan a ruha, a helyszín és a zene, akkor az esküvői készületeknek vége is van. De ki lesz a vőfély? Milyen legyen a meghívó? Milyen színű legyen a székeken a masni? Mivel érkezzen az esküvőre az ifjú pár? Ezekre a kérdésekre adnak választ a kiállítás standjai, ahol a legtrendibb esküvői kellékek mutatkoznak be.

1395087448217_IMG_4183
A hölgyek számára a legfontosabb a ruha – ebből is lehet válogatni!

A kiállítók bemutatkozása mellett izgalmas programok színesítik a hétvégét: lesz esküvői ruha bemutató, esküvői smink- és frizurabemutató, de az ifjú pár azt is megtudhatja, milyen veszélyekkel jár a ceremónia mester kiválasztása. A hétvégén színpadra lép Gájer Bálint is, aki varázslatos hangjával bűvöli el a kiállításra látogató szerelmeseket. 

 

Hozzászólások