Esőálló szettek fesztiválozóknak

Rossz idő esetére is van megoldás!

2014/07/11

Most, hogy ránk szakadt az ég – majdnem szó szerint – el kell gondolkozzunk azon, mi a legpraktikusabb esőálló szett, amit fel tudunk venni, ha fesztiválozni indulunk. Nemcsak ruházatunkat, hanem értékeinket is meg kell védeni az esőtől, portól, ezért most bemutatunk nektek néhány darabot, ami nélkül ne induljatok útnak, akár a Balaton Soundot, akár a Szigetet választjátok a nyáron!

1. Esőkabát és gumicsizma

Kezdjük az alapdaraboknál! Természetesen nem hiányozhat senkinek a fesztivál szettjéből az esőköpeny, hiszen esernyővel sokkal nehezebb közlekedni a Szigeten és főleg a koncertek alkalmával nem szerencsés, hogy az egyik kezed mindig foglalt. Ha esőkabátról beszélünk, ne a nyolcvanas években megjelent retro darabokra gondolj, hiszen manapság is nagyon trendi darabokat vásárolhatsz, akár már az interneten is!
Ugyanez vonatkozik a gumicsizmára, ami akár mintás, akár valamilyen élénk színben pompázik tökéletes kiegészítője lehet az öltözékednek. A hidegebb napokra választhatsz olyat, ami belül bélelt, de akár egy rövidebb nadrággal is felveheted, ha az idő megengedi és csak a sár ellen szeretnéd védeni magad.

Hunter-boots4

2.Vízálló táska

Térjünk át az egyéb kiegészítőkre illetve a praktikus dolgokra is. Természetesen ha egy fesztiválra látogatsz, elengedhetetlen, hogy valamiben tárold a dolgaidat. Ilyenkor érdemes minden eshetőségre felkészülni, legyen nálad váltó póló esetleg nadrág, zokni. Jó, ha viszel magaddal fájdalomcsillapítót, telefontöltőt és fényképezőgépet vagy az okostelefonod. Már nagyon sok típusban létezik az olyan hát- illetve oldaltáska, ami vízálló, így nem kell aggódnod, hogy megáznak a magaddal vitt értékeid.

táska

3.Vízálló tok a telefonodnak, táblagépednek

És el is jutottunk azokhoz a dolgokhoz, amiket talán a legjobban kell védened az esőtől, hiszen a ruhád megszárad, ha elázol, de a telefonod, táblagéped biztosan tönkremegy. Míg évekkel ezelőtt erre nem nagyon létezett megoldás, most már olyan tokot is vásárolhatsz a telefonodhoz, amiben belemerítheted akár a vízbe – rosszabb esetben beleesik egy pocsolyába – és semmi baja nem lesz. Ugyanilyen védőtokot tudsz vásárolni táblagépednek is, amin keresztül használni is tudod azt.

TokTehát ne ijedj meg, ha esőfelhők gyülekeznek feletted egy fesztiválon, ne hagyj ki egy koncertet sem, hanem készülj fel és garantáltan jól érzed majd magad!

Hozzászólások