Ettől boldog Ördög Nóra házassága

Nyilvánosan vallottak szerelmet egymásnak

2015/04/30

Ördög Nóra nem csak hisz a női kiteljesedésben, de meg is valósítja, hogy a magánéletet és a karriert össze lehet hangolni. Szerinte ez a boldog kapcsolatuk egyik titka.

Ezerötszáz fős hallgatóság előtt, nyíltan vallott magánéletéről Ördög Nóra és Nánási Pál. Amíg a Corvinus Egyetemen tartott Páratlan Páros című előadásuk kezdetét várták, szerelmesen fogták egymás kezét és meghitten csókolták egymást.

A boldogság titka, hogy jól kell házasodni. Az első egyikünknek sem sikerült. Én ezt nem kudarcként élem meg, inkább azt gondolom: mindennek megvan a maga oka, és mindannyian tanultunk valamit abból a helyzetből is az életünkről és önmagunkról. A válásainknak köszönhető, hogy sokkal kiforrottabb személyiségként tudtunk találkozni, és most már egészen biztos, hogy párhuzamosan fogunk haladni életünk végéig. Az előző kapcsolataink abban az életszakaszban köttettek, amikor még nem volt egyértelmű, hogy két ember hogyan fejlődik tovább, azazhogy az életünk egymás mellett fut majd, vagy éppen távolodik egymástól. Mi már tudjuk, hogy mit várhatunk magunktól és a másiktól” – idézte a Best az Ördög-Nánási házaspár szavait.

ordognoraesnanasipal
Tökéletes az összhang

Nóri és férje még most, két gyermek után is olyan, mint egy kapcsolatuk elején járó pár: rajongással tekintenek a másikra, és egyetlen pillanatot sem hagynának ki, hogy megöleljék egymást. Ezt azért van, mert tökéletesen szabadnak érzik magukat egymás mellett.

Az életünk középpontjában a két gyermekünk áll, és hiszek benne, hogy össze lehet hangolni a munkát, a karriert az anyasággal. Ehhez csak egy jó férjre és egy kis szervezésre van szükség. Az én dolgom, hogy vacsora kerüljön az asztalra, otthon is helyt kell állnom, de ahhoz is jogom van, hogy megvalósítsam önmagam. Nem hiszem, hogy tudnék olyan társ mellett élni, aki gátolná, hogy kiteljesedjek a házimunkán és a gyereknevelésen túl is” – állította Ördög Nóra.

Hozzászólások