Ettől fosztja meg Fésűs Nellyt a kislánya

Kevés ideje marad a párjára, de nem bánja

2015/10/15

Fésűs Nelly párja világ életében fiús apukának tartotta magát, de most elárulta, mit érez egy évvel azután, hogy kislánya született a színésznőtől.

Egy éves lett Fésűs Nelly és Vajtó Lajos kislánya, Elza Zorka, és a család úgy érzi, a kis jövevénnyel teljesedett ki az élete. Még apukája is csak csodálattal tud nézni a csöppségre, noha ő mindig is fiút akart.

Világéletembe fiút akartam, el sem tudtam képzelni, milyen lehet egy lányos apa élete. Mégis a világ legboldogabb embere lettem azzal, amikor megszületett Elza. Édesanyámat láttam benne, szinte kísértetiesen hasonlít rá. Egyébként egy tüneményes gyerek, egészen pici baba kora óta visszük mindenhová. Nem félős, nyugodtan vihetem őt focizni, zsugázni, edzésre, ő nem ijed meg senkitől, mosolyog a világra” – árulta el a Storynak a büszke apuka.

fésűs nelly3
El sem tudják képzelni, hogy otthon hagyják Elzát

Nelly is úgy érzi, hogy Elza érkezésével lett teljes a család, bár egyelőre a párjával kettesben töltött programokról álmodni sem tud.

„Amióta megszületett Elza, szinte mindent vele csináltunk, ritka, hogy kettesben megyünk valahová, mert nem akarjuk őt kihagyni semmiből. De ez így van rendjén, majd később nyilván másképp lesz. Egy hétvégi kiruccanáson pedig megkérem a nagylányomat, Csengét, hogy vigyázzon a húgára, amíg mi például elmegyünk egy jó masszázsra. Fontos, hogy maradjon időnk kettőnkre is…” – tette hozzá Fésűs Nelly.

Hozzászólások